Nedeljni horoskop do 04. decembra: Dobre vesti za sve znakove, period uspeha i novih ljubavi

od strane | nov 27, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Nedeljni horoskop do 04. decembra godine donosi sledeću astro prognozu…

Astrolog: Darka Cvetković E-mail: [email protected] Instagram: darkacvetkovic_astrolog

Astrolog Darka Cvetković priredila je nedeljni horoskop do 04. decembra koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

OVAN

Puni ste radnog elana, pozitivnosti na kojoj vam svi zavide. Sve planirane poslove okončaćete brzo i uspešno, biće i novca u toku nedelje. Emotivno kako ste zadovoljni i razvojem emotivne situacije, a partner to negde i realno očekuje, pomišljate na poklon kojim ćete obradovati voljenu osobu. To je lepo i sigurno će vam se vratiti na najbolji način. Slobodni moraju da se više posvete sebi i svojim emocijama. Zdravstveno nervoza i nestrpljenje mogu dati povišen krvni pritisak.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 04. decembra pročitajte u nastavku

BIK

Vi ste sposobni i posao koji vam se nudi. Biće vrlo zanimljiv i zahtevan. A novac neće biti problem kao oblik naplate. Neko će vam predložiti novi poslovni plan koji ćete sigurno prihvatiti. Sve za dobru zaradu. U društvu Device ili Ribe možete se osećati ljubavno i prijatno. Iskoristite priliku koja vam se pruža. Dobra zabava će vam pomoći da se emotivno stabilizujete. Bik u braku- druga priča. Muči brigu oko ljubomore. Neće biti lako. Zdravstveno budite oprezni sa načinom ishrane.

BLIZANCI

Posao će vam pomoći da sačuvate dostojanstvo i nervni sistem. Saradnja sa vatrenim znakovima daje puno ideja i snage, novca, takođe. Ovan će vam pomoći da se stabilizujete i da vam organizuje ceo posao. Poslušajte ga. Sa Strelcem ćete sigurno imati dobre poslovne kontakte. Oni koji su u braku ili vezi, mogu da očekuju zanimljiv put ili neki kraći izlet koji će ih učiniti romantičnijim. Slobodni Blizanci su neko ko voli slobodu, ali ipak duboko sebi teži da pronađe mir i sigurnu ljubav. Dosta ste zadovoljni svojim zdravljem.

RAK

Saradnja sa Jarcem može da vam pokrene ideje i samu energiju rada i posla, a novac očekujte početkom nedelje. Rakovi koji misle da rade poslove vezane za nekretnine mogli bi da imaju uspeha ukoliko saradnici budu rođeni u znaku Škorpije ili Bika. Oni koji su slobodni imaju strast sa Devicom ili Vagom koja ih neprestano čeka i odlaže susret iz straha. Zdravstveno ste dosta dobro jer ste popravili imunitet.

Nedeljni horoskop donosi preokrete…

LAV

Saradnja sa vodenim i vatrenim znakovima donosi dobar posao. Posebno sa Škorpijom ili Strelcem. Pokušajte da napravite neki dogovor, dil, saradnju sa inostranim partnerima, značiće vam tokom cele sedmice. Morate biti odlučni kada su želje i ambicije partnera otvorene. Pružite priliku i nekom ko vas voli. Manje mislite samo na sebe. Vi volite da pomognete ali mora da vam se skrene pažnja. Slobodan Lav sedi i čeka da mu se dese fatalne ljubavi bez imalo truda. Ništa neobično za ovo sazvežđe. Zdravlje vam je dosta dobro, bez većih problema.

DEVICA

Predispozicija za novac već od samog početka nedelje. Pomoć od žene rođene u znaku Ovan ili Lav. Možda bi trebalo da budete ažurniji oko papira ili da preuzmete veću odgovornost. Pomoć je dobro došla ali vi ste ipak veći radnik od svih. Emotivno mislite da ste usamljeni. Sada je vreme lepog poznanstva sa Blizancima ili Vagom, koji će vam uneti polet u vaš život. Ako ste u braku ili vezi imate taktiku kako da zadivite partnera. To je dobro jer time pokazujete interesovanje za osobu koja je pored vas. Zdravstveno osećate iscrpljenost.

VAGA

Morate biti mnogo uporniji i istrajniji. Dobra poslovna energija sa Rakom. Novac stiže tokom sedmice. Bračne razmirice su prolazne i nebitne u ovom trenutku. Morate da popravite komunikaciju. Ukoliko više vremena provedete slušajući voljenu osobu onda neće biti većih problema. ako ste slobodni neće vam biti važno da li se nekome dopadate ili ne. Vi volite sebe sasvim dovoljno da možete samoću da pokrijete i nekim dobrim druženjem sa prijateljima. Zdravstveno se dobro osećate.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop, pročitajte u nastavku

ŠKORPIJA

Okrenite se onim segmentima života u kojima ste trenutno najuspešniji. Novac zarađujete isključivo preko prijatelja. Trenutno su oni jedini koji mogu da vam pomognu. Škorpije u braku spremne su da partneru nađu hiljadu mana, a sebi nijednu. Budite objektivniji. Jeste teško da priznate sami sebi koliko ste ponekad bez razloga posesvni i ljubomorni ali to je deo ljubavno bračne energije. Škorpijoni druge dekade su baš u potrazi za velikom ljubavlju. Zdravstveno oprez sa ishranom.

STRELAC

Svaki dan, svaka nedelja baš kao i ova koja je pred vama daje uspeh. Nekada niste svesni svoje snage. Postanite trezveniji u donošenju odluka. Nemate nekog pomagača, mada vam i nije potreban. Sposobni ste sve sami da radite. U ljubavi imate sreće, baš vas hoće svako koga novog upoznate. Ali neumete da napravite selekciju, prave izbore. Zbog toga što ste veliki hedonista često skačete iz veze u vezu i tu pokazujete koliko vam je podsvesno stalo do prave ljubavi. Pokušajte da se odlučite. Zdravstveno imate osetljivo grlo.

JARAC

Trudićete se da što bolje unapredite projekat koji je pred vama. Imate sve šanse da se okrenete nekim novim poslovima koji će vam otvoriti vidike, vašu unutrašnju auru kreativnosti. Odlični ste u svemu što radite, nema vam zamene. To je dobro. Biće novca više. Jarac u braku može proći period hladnog talasa emocija što i nije atipično za vaš znak. Slobodni pripadnici ovog sazvežđa mogu da računaju na poznanstvo sa osobom iz sveta muzike, kulture, obrazovanja. Zdravstveno brinete o urogenitalnom traktu. Uradite analize, potrebno je.

Nedeljni horoskop do 04. decembra za kraj najavljuje…

VODOLIJA

Poslovno morate doneti odluku na brzinu, bez velikog razmišljanja. Bićete na raskrsnici šta da radite i kojim putem da idete. Ali dobra informacija je to što imate parve prijatelje koji će vas podržati i moći u donošenju tih odluka. Poslušajte Strelca jer on je iznad svega pa može da vam pruži pravu ocenu o svemu šta nameravate. Trenutno niste raspoloženi za bilo kakvo poznanstvo. Samoća vam prija. Dok oni u braku nisu voljni da budu sami. Traže konstantno prisustvo partnera i to mora da se ispoštuje. Raspoloženje vam varira.

RIBE

Saradnja sa nekim iz vazdušnog sazvežđa može da vam unapredi posao koji radite. Zapravo osećate se odlično u društvu Blizanaca, sa Lavom dobar posao, finansijski isplativ ali naporan, sa Škorpijom konstantan rad. Ako ste u braku nije vam lako sa osobom koja misli da je najbolje da ona drži celu kuću. Ako ste u vezi, partner retko provodi vreme sa vama, a to vam smeta. Ukoliko ste slobodni, dobra veza može da se ostvari sa Bikom. Osetljivi ste na tuđe reči, to vas čini slabim.

Pročitajte i…

Opširnije