„NE VRAĆAM SE STARIM LJUBAVIMA!“ Miljana Kulić ponovo tvrdi da se neće pomiriti sa Zolom ili Bebicom: „PROMENILA SAM SE IZ KORENA!“ (Video)

od strane | avg 23, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Teodora Borozan

|

Nekadašnja zadrugarka Miljana Kulić večeras gostuje sa bivšim dečkom Lazaro Čolićem Zolom u emisiji „Narod pita“.

Miljana Kulić (Foto: Ringier/Teodora Borozan) • Teodora Borozan / Ringier

Kulićeva se pojavila u crvenom od glave do pete, a svi su primetili koliko je smršala. Tom prilikom Miljana je za „PulsOnline.rs“ otkrila kako se hrani.

– Jedem čorbice, hranim se zdravo, radim na sebi. Posle 18 časova ne jedem, ali večeras ću prekršiti jer treba izdržati emisiju. Nalazim se sa prijateljem – rekla je Kulićeva na početku, a onda je pričala o Zoli.

Miljana Kulić (Foto: Ringier/Teodora Borozan)

– Oduvek sam bila spremna da se sretnem sa Zolom, on me ne zanima, bivšim ljubavima se ne vraćam. Ne želim više da pričam, od sada samo dela, dela su bitna, a ne reči – rekla nam je Miljana.

Kulićeva je progovorila i o Bebici sa kojim već nekoliko dana vodi medijski rat zajedno sa Marijom Kulić.

– Ko je Bebica? Ja ne znam. Ja mu neću vraćati ni za šta, Bog će mu vratiti. Trenutno želim da uživam u samoći bez emotivnog partnera. Najlepše što mi se dogodilo iz veza je Željko, Zoli i Bebici ću samo reći da su čist promašaj. Želim da budem slobodna, konačno sam slobodna posle 10 godina – rekla je Miljana i prizanala da su Siniša i Marija ponosni na nju.

– Siniša i Marija su presrećni zbog mene, iz korena sam se promenila, želim da budem što bolja ćerka i najbolja mama – zaključila je Miljana Kulić, a ostatak intervjua pogledajte u video prilogu iznad.

Opširnije