NAPUSTILA ESTRADU U JEKU SLAVE I PRESELILA SE U AMERIKU! Zbog ljubavi se svega odrekla! Ovako danas izgleda pevačica Nevernih beba

od strane | jul 11, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Goricu Ponjavić publika je zavolela kao pevačicu grupe Neverne bebe sa kojom je otpevala najveće hitove poput „Dvoje“, „Ljubav“, „Stranac“ , a na vrhuncu popularnosti se povukla sa scene i uputila u malo drugaciji život.

foto: screenshot Pink tv

Pevačica je bila članica grupe od osnivanja do 2003. godine, a umesto nje došle su Jana Šuštaršić i Jelena Pudar. U međuvremenu Gorica se zaljubila, udala i napustila Srbiju.

Mirnu luku pronašla je kraj pilota sa kojim danas živi na Floridi i sa kojim ima ćerku.

foto: Instagram

Nije poznato čime se bavi u Americi, ali muzika svakako više nije njen izbor. Pored svog prezimena Gorica je dodala i muželjvljevo Kunc.

Pevačica se posvetila porodici, a sudeci po njenim objavama na Instagramu sve je podredeno njenoj naslednici.

foto: Instagram

O njoj je nedavno govorio i njen nekadašnji kolega, frontmen grupe Milan Đurdević i otkrio da će ona uskoro posetiti Srbiju.

Gorića će biti gost na turneji povodom trideset godina, doći će iz Amerike i biće tu na pet, šest koncerata koje cemo da radimo. Mislim da ljudi i kada više ne rade zajedno mogu da ostanu prijatelji. To nije prepreka- rekao je Milan.

Kurir/ Grandonline

Bonus video:00:20

NEVERNE BEBE: Pevečica otkrila pol deteta

Opširnije