Muškarci priznali koja je razlika između žene koju vole i one s kojom imaju samo seks

od strane | nov 12, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara


D. R.

Foto: pexels.com/Natalья Homenko

Muškarci su pohotna bića, pogotovo kad je u pitanju seks. Iako se to zna, oni ipak naglašavaju da je seks sa ženom koju vole znatno drugačiji od onoga sa ženom prema kojoj ne osećaju baš ništa.

Kako bi dokazali tu tezu, nekoliko je muškaraca otvorilo svoju dušu i iskreno priznalo kakav im je seks sa voljenom ženom, a kakav onaj sa ženom prema kojoj ništa ne osećaju.

U nastavku pročitajte 7 brutalnih ispovesti muškaraca:

“Žena koja mi služi samo za seks, služiće samo zato. Nikad je neću poznati na kafu ili ručak. Ona se jednostavno ne uklapa u ništa drugo osim u moj krevet.”

“Sa ženom s kojom imam samo seks bez osećanja uopšte me ne zanima šta ona misli, niti me je briga hoćemo li se redovno viđati ili ne.”

“Mnogo sam nežniji u krevetu sa ženom koju volim. Količina emocija prema njoj ne dozvoljava mi da se iživljavam, ona iz mene izvuče ono najbolje.”

“Seks sa ženom koju ne volim puno je zanimljiviji, puno više eksperimentišem… Ukoliko mi se to svidi, održavaću taj odnos duže vreme, ali onda ipak to više neće biti žena samo za seks.”

“Sa ženom koju volim mnogo razgovaram. S onom s kojom imam samo seks ne gradim nikakav odnos, nemamo ništa zajednično, a i ne zanima me da dižem odnos s njom na neki viši nivo kad sam sasvim zadovoljan s povremenim seksom s njom.”

“Zanimanje za ženu koju volim ne prestaje, dok s onom s kojom imam seks obično traje vrlo kratko. Obično taj odnos traje noć ili dve.”

“Ukoliko se seksam s jednom ženom duže vreme i ukoliko mi imponuje da je imam pored sebe, onda znam da se tu ne radi samo o seksu. Žena za seks ne smatra se ukoliko susret traje duže od tri puta.”

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Opširnije