Mlad Mesec u Škorpiji u ponedeljak budi strast i ljubav

od strane | nov 12, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Mlad mesec u Škorpiji izlazi u ponedeljak 13. novembra i imaće veliki uticaj na sve znakove. Da, dobro nagađate – svi ćemo pomalo biti Škorpije.

Mladi Meseci se uglavnom javljaju jednom mesečno i često predstavljaju nov početak. Za razliku od punog Meseca, mlad Mesec se stapa sa tamnim noćnim nebom i nije toliko vidljiv. To je zato što se Mesec nalazi u gazi koju ne osvetljava Sunce. U novembru, mlad Mesec će biti u znaku Škorpije koja će imati posebni uticaj na svaki horoskopski znak.

Šta nam sprema mlad mesec u Škorpiji

Novembarski mlad mesec će biti u znaku Škorpije, što znači da se očekuje da će energija ovog elementarnog vodenog znaka  posebno uticati na nas. Pkorpija je osmi horoskopski znak u nizu i usklađuje se sa intimnošću, seksualnošću , investicijama i imovinom.

Da biste u potpunosti iskoristili ovaj tranzit, uspostavite ravnotežu između onog što imate i onoga što pružate.  Zađite u sebe i vodite računa o svom mentalnom, ali i fizičkom stanju i budite svesni toga kako delujete na druge. Ovo zahteva dodatan rad na sebi kako ne bi impulsivno i oštro reagovali, već imali razumevanje za druge. Evo kako će ovaj tranzit uticati na svaki znak,

Ovan

Vreme je da se pozabavite svojim vezama. Mlad Mesec će vas podstaći da razmišljate o zajedničkom životu sa partnerom, uključujući i podelu imovine. Takođe, u narednih mesec dana, moguće je da ćete dobiti nasledstvo, da ćete uspeti da se nagodite ili ćete uspeti da dobijete kredit.

Bik

Bikovi će dati prioritet svojim ljubavnim vezama koje su obećavajuće. Ipak, kako ova Mesečeva faza bude odmicala, doći ćete na raskrsnicu u vašem odnosu sa partnerom. Možda ćete početi da živite zajedno, uđete u brak ili, sasvim suprotno, raskinete ljubavni odnos.

Mlad Mesec u Škorpiji: Blizanci

Ovaj mladi Mesec će podstaći vašu produktivnost. Moguće je da ćete isplanirati niz aktivnosti i da će vaša svakodnevna rutina biti prenatrpana. Da biste se uspešno izborili sa tim, potrebno je da napravite balans između ličnog i privatnog života. Ako razmišljate o promeni posla, sada je pravo vreme za to.

Rak

Strast, seks i romansa vam se smeši u narednom periodu. Dok se Mesec nalazi u Škorpiji, posvetićete se izlascima, udvaranju, hobijima, kreativnosti i mašti. Ovo će biti ključni period i za one koji su sami i za one u vezama. Ako priželjkujete dete, sada je pravo vreme da radite na tome.

Lav

Dom je tamo gde je srce, zar ne Lavovi? Ovaj tranzit će vas podstaći da se okrenete porodici i kućnim poslovima. Ukoliko želite da provedete neko vreme uz svoju rodbinu ili bude zatraženo do vas da rešavate velike porodične probleme, uradite na saosećajni način.

Devica

Mlad Mesec u Škorpiji će postaći vaše komunikacione veštine, ali i želju za novim znanjima. Imaćete želju da pišete i da se oglašavate na društvenim medijima. Moguće je da će to biti strastvena bizija o kojoj ćete želeti da obavestite svet.

Mlad Mesec u Škorpiji: Vaga

Fokusirajte se na rešavanje finansijskog pitanja tokom ovog perioda. Možda ćete dobiti novu ponudu za posao, povišicu ili unosnog klijenta. Usredsredite se na svoje finansije i osmislite kako da se obogatite u nadolazećoj godini.

Škorpija

Stavite sebe u centar pažnje jer je mlad Mesec sad u vašem znaku. Moguće je da će vam se stvoriti neočekivane prilike i nemojte se suzdržavati da ih iskoristite. Razmislite o obrascima koje biste želeli da usvojite za sledeću godinu. Univerzum je na vašoj strani.

Strelac

Odvojite ovo vreme za sebe. Ako se zbog mladog MEseca osećate kao da ste pregoreli, ne brinite. Nemojte očekivati previše od sebe, već se fokusirajte na to da poboljšate svoje mentalno i fizičko zdravlje.

Jarac

Novembarski mlad Mesec u Škorpiji će uzburkati vaš društveni život. Imaćete veliku želju da pokažete ljudima koliko ste zgodni, seksi i popularni. Iskoristite društvene mreže, odlazite na zanimljive događaje i ne bojte se da flertujete.

Vodolija

Ovaj tranzit će vas podstaći da razmislite o svojim ambicijama i kako da poboljšate svoj profesionalni život. Unapređenje ili ponuda za novi posao bi mogla da zakuca na vrata. Nagrade za prethodno dobro obavljen posao vam mogu dati mnogo hvale.

Mlad Mesec u Škorpiji: Ribe

Budite otvoreni i pronicljivi. Mlad Mesec će probuditi u vama želju da istražujete. Poželećete da otputujete negde ili možda i da se vratite u školsku klupu. Ovo svakako nisu lođe ideje, ali pre nego što započnete, razmislite kako će to dugoročno uticati na vas.

Maksym Belchenko/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate

Opširnije