Mima Karadžić otkrio sve o ljubavi sa glumicom Natašom: Zbog nje je potpuno drugi čovek FOTO

od strane | sep 8, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Devojka Mime Karadžića glumcu ulepšala život

Proslavljeni glumac Mima Karadžić već godinu dana uživa u ljubavi sa 35 godina mlađom, takođe glumicom, Natašom Stanišić.

ATA images

Naime, on je sa svojom partnerkom nedavno posetio i Sarajevo, povod je bio Sarajevo film festival, a to je ujedno bilo i njihovo prvo javno pojavljivanje. Mima dugo nije hteo da komentariše svoj privatan život, ali, sada je rešio da prizna da mu je sa Natašom lepo i da uživaju u ljubavi.

– Družimo se, lepo nam je, uživamo da provodimo vreme zajedno. Da li ima nešto više od drugarstva među nama? Ne bih govorio o tome, to su lične stvari, ali mogu da vam potvrdim da smo se fantastično proveli u Sarajevu. Ona je moja mlađa koleginica, s kojom se družim, izlazim, ali ne bih detaljisao dalje – istakao je Mima na samom početku za magazin Story.

Kada je reč o razlici u godinama, Mima je istakao da mu je potenciranje toga „preterano“.

Ata images

Podsetimo, Karadžić je 2017. godine planirao da stane na ludi kamen sa 33 godine mladom Nevenom Matić, ali se samo dva dana pred venčanje predomislio i saopštio da nema ništa od svadbe. Mima se 1992. godine oženio glumicom Sunčicom Đurić. Venčanje se dogodilo na dan glumčeve krsne slave Aranđelovdan, a kum je bio Žarko Laušević. Njih dvoje su u braku bili nešto duže od dve godine.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images

Opširnije