Ljubavni vikend horoskop za 5. i 6. avgust: Lavovi, spremite se za ljubavna iskušenja!

od strane | avg 5, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni vikend horoskop za 5. i 6. avgust: Blizanci će vikend provesti u preispitivanju, a Škorpije će biti neodoljive.  Kakav vikend vas očekuje?

Ljubavni vikend horoskop za 5. i 6. avgust

Ovan

Priželjkujete nove kontakte i neobična poznanstva zbog čega ćete se rado pojavljivati na javnim mestima ovog vikenda. Ono što drugima deluje nedostižno, vi ćete lako osvojiti. Ukoliko imate partnera, očekuju vas prijatne promene.

Bik

Ovog vikenda se potrudite da iskoristite svaki trenutak za uživanje u ljubavi. Upoznaćete nekoga ko će vam doneti uzbudljiv period. Oni Bikovi koji su u paru će imati lošu komunikaciju sa partnerom. Ono što vama deluje prihvatljivo, partner će videi upravo u suprotnom svetlu.

Ljubavni vikend horoskop za 5. i 6. avgust: Blizanci

Vikend će biti vreme preispitivanja za vas. Da li ste sigurni u svoj izbor? Ake ste duži period u vezi, verovatno je da ćete postati nezadovoljni. Ukoliko vidite da vaša veza nema perspektivu, izađite iz nje. Usamljenim Blizancima se sprema romansa sa osobom koju su nedavno upoznali.

Rak

Neki predtsavnici ovog znaka će u bliskoj osobi prepoznati svoj ideal partnera. Nova osećanja će vas zbuniti, ali bićete spremni da preduzmete neke korake jer ćete imati potrebu za nežnošću i pažnjom. Sa druge strane, onima u vezi će partner predlagati razne opcije za zajedničko vreme, a vi ćete stalno imati prigovore.

Lav

Ukoliko ste slobodni, pripremite se za ljubavna iskušenja. Moguća je nova ljubav u poslovnom okruženju. Zahvaljujući novoj romansi, imaćete osećaj kao da živite u bajci. Oni koji su u vezi će se suočavati sa sitnim konfliktima u vezi.

Devica

Vikend ćete provesti u optimističnom raspoloženju i u društvu osobe koja u Vama pokreće velike strasti. Osećaćete se kao tinejdžerka pored ove osobe. Međutim, moguć je i pozitivan i negativan ishod, pa budite pripremljeni na sve opcije.

Vaga

Radovaćete se sitnicama u danu i provodićete vreme sa ljudima koji su vam bliski i dragi. Zbog toga će vam se činiti kao da je sve moguće i bićete puni poverenja prema osobama koje vas u datom trenutku okružuju. Ipak, budite pažljivi da se u okružeju ne pronađe uljez koji ne mora baš sve da čuje.

Ljubavni vikend horoskop za 5. i 6. avgust: Škorpija

Ovog vikenda ćete bez mnogo truda privući nečiju pažnju. Upravo ta osoba će uneti tople boje i novu strast u vaše raspoloženje. Ako imate partnera, potrudite se da usrećite voljenu osobu. Imajte u vidu prave vrednosti koje će učvrstiti vašu vezu.

Strelac

Strelčevi koji su u vezi će se lako usaglasiti sa partnerom oko većine odluka. Potrebno je da poradite na ostvarivanju zajedničkih ciljeva jer ćete imati povoljne okolnosti za to. Ukoliko ste sami, skupite hrabrosti i priđite osobi koja vas privlači već duže vreme.

Jarac

Porodični problemi će okupirati vaš vikend i onima koji su u vezi i i onima koji su sami. Oni u paru će morati da pronađu način da balansiraju između partnera i porodice s tim da će odnos sa voljenom osobom više zapinjati.

Ljubavni vikend horoskop za 5. i 6. avgust: Vodolija

Vodolije koje ovaj vikend provode na moru će imati šansu da upoznaju ljubav svog života. Oni koji ne putuju će imati miran vikend. Vodolije u vezi će ojačati poverenje u vezama i ispuniti vikend zajedničkim aktivnostima.

Ribe

Prosvetićete vikend ulepšavanju sebe i to će imati pozitivan efekat na suprotan pol. Ukoliko imate partnera, on će vas obasipati pažnjom. Moguće je da će vas iznenaditi kratkim putovanjem ili drugim prijatnim iznenađenjem.

jacoblund/GettyImagesPlus

Opširnije