Ljubavni vikend horoskop za 22. i 23. jul: Vraćaju se bivši…

od strane | jul 22, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni vikend horoskop za 22. i 23. jul obeležiće ulazak Sunca u svoje sedište, kraljevski znak Lava. Svima će nam laknuti. Eto zabave i romantike…

Ljubavni vikend horoskop za 22. i 23. jul: Strasti nam neće faliti

Ovan

Sezona Lava počinje u subotu, a planeta ljubavi Venera kreće retrogradno — takođe u Lavu i vašoj zoni ljubavi. I biće retrogradna sve do 3. septembra. Tokom narednih šest nedelja, mogao bi da se javi bivši. Samo se setite da je s razlogom u kategoriji bivših. I ne vraćajte se na staro. Zauzeti treba da iskoriste ovaj period da učvrste odnos s partnerom.

Bik

Sunce ulazi u Lava, u vašu četvrtu kuću, što će vas mamiti da što više vremena provodite u domu i uživate. Ali možda neće sve biti mirno pod vašim krovom. Neposredno pre početka sezone Lava, vaš vladar, Venera, planeta ljubavi i harmonije, kreće u retrogradni hod. Moguće su nesuglasice s ukućanima. Dišite duboko i ne skačite za svaku sitnicu.

Blizanci

Sezona Lava počinje u subotu dok Sunce obasipa vašu treću kuću komunikacije zracima koji privlače pažnju. Istog dana, šarmantna, zavodljiva Venera kreće retrogradno, narušavajući harmoniju u vezama. U narednih šest nedelja moglo bi doći do trvenja i sa saradnicima, bliskim prijateljima, komšijama. Držite jezik za zubima. Ne mora svaki konflikt da se rešava istog trena. Slobodni Blizanci će dati šansu staroj ljubavi.

Rak

Vreme je da se pozabavite praktičnim stvarima, Rakovi. U subotu, Venera prelazi u retrogradno stanje, prolazeći kroz vašu drugu kuću koja voli udobnost. Prihvatite udvaranje, a biće dosta njih kojima ste zapali za oko. Neki od udvarača vas prate već duže vreme i konačno će se osmeliti da vam priđu. Ako se javi bivši, a najverovatnije hoće, na taj poziv ne odgovarajte. Nije se promenio iako tvrdi da jeste.

Kompletan vodič za zdrav bronzani ten na licu bez bojazni od oštećenja kože i pojave bora!

Ljubavni vikend horoskop za 22. i 23. jul: Lav

Sunce se vraća kući. Ovo je vaših pet minuta, Lavovi. Ko bi vam inače odoleo, a kamoli narednih mesec dana. Moći ćete da zavedete koga god poželite. A udvarači će padati ispred vas na kolena, moleći za mrvicu pažnje. Ako ste zauzeti, nemojte da stavljate prevelike zahteve pred partnera. I suzdržite se od estetskih zahvata i promene imidža, jer Venera kreće u retrogradni hod.

Devica

Sunce ove subote uranja u Lava i vašu dvanaestu kuću, sugerišući da je vreme za odmor i restart. Romantična Venera se okreće retrogradno u Lavu od subote do 3. septembra, vraćajući sat unazad. Da li ste preživeli raskid, izdaju ili neke turbulencije u partnerskom odnosu? Sve stare povrede sad bi mogle isplivati na površinu. Ne potiskujte ih, već se hrabro suočite sa neprijatnim uspomenama i emocijama.

Vaga

Bićete zvezda svakog okupljanja ovog vikenda, drage Vage, jer Sunce ulazi u Lava i sve do 23. avgusta boraviće u vašoj jedanaestoj kući prijatelja. Jedno upozorenje: vaš vladar, druželjubiva Venera, u subotu kreće u retrogradni hod, što bi moglo da uspori vašu društvenu ekspanziju do 3. septembra. Nemojte se iznenaditi ako bivši partner pokuša da se vrati u vaš život, kao i neki bivši prijatelji.

Škorpija

Vas će, drage Škorpije, više zanimati posao nego ljubav, jer Sunce ulazi u Lava i u narednih mesec dana osvetljava vašu kuću finansija. Naredne četiri nedelje su najbolje vreme za vašu karijeru. Obavezno stavite fokus posao. Partner će se ljuti što ga zapostavljate, ali znaćete vi kako da ga odobrovoljite. Od sada do 3. septembra, stavite upravljanje stresom na vrh svoje liste prioriteta.

Strelac

Vi ste u svom elementu, dragi Strelčevi. Sezona Lava počinje ove subote i Sunće će narednih mesec dana obasjavati  vašu devetu kuću (poznatu i kao kuća Strelca). To je poziv od univerzuma da putujete, proučavate, istražujete i u suštini proširite svoje vidike na bilo koji način. To je muzika za vaše uši! Ali, idilu kvari Venera koja kreće retrogradno i unosi zbrku na ljubavnom planu. Nećete znati šta i koga u stvari želite.

Jarac

Sezona Lava počinje sa svim teatralnostima koje se mogu očekivati. A za vas, Jarčeve, drama može da nastane u partnerskim odnosima. Imaćete utisak da partner očekuje previše i ozbiljno će testirati vaše strpljenje. Bura na polju ljubavi će trajati sve do 3. septembra zahvaljujući retrogradnom Venerinom hodu. Ako trzavice u braku poprime ozbiljniji ton, ne libite se da odete na bračnu psihoterapiju.

Vodolije

Počevši od subote, Sunce ulazi u Lava i vašu sedmu kuću partnerstva, dajući vam šansu da učvrstiteodnos s partnerom i podignite vezu na viši nivo. Ali, koliko je veza zaista stabilna, testiraće Venera koja će se kretati kroz isti znak, ali retrogradno sve do 3. septembra. Mogu iskrsnuti problemi za koje ste bili ubeđeni da su rešeni.  Profesionalni savet: Odbacite idealizam. Čak i najsrećniji, najzdraviji parovi prolaze kroz konflikte.

Ribe

Sunce ove subote prelazi u žestokog Lava, dajući energiju vašoj zoni zdravog života do 23. avgusta. Ako niste imali dovoljno šetnji u prirodi ili dana na plaži, iskoristite naredne četiri nedelje da nadoknadite izgubljeno vreme. A možda vas baš na plaži očekuje neko ko će i te kako biti vredan vaše pažnje. Oduprite se porivu da tražite dlaku u jajetu i i prepustite se uživanju. Vreme je da budete maženi paženi.

Cherry cola usne: Najsočnija šminka sezone!

jacoblund/gettyimages.co.uk

Opširnije