Ljubavni horoskop za nedelju od 9. do 15. oktobra: Vreme je za iskrene razgovore

od strane | okt 7, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni horoskop za nedelju od 9. do 15. oktobra donosi promene na ljubavnom planu. Lavovi će morati da kontrolišu ljubomoru, a Vage da smire strasti. Promene koje vas očekuju je najbolje da razjasnite i definišete razgovorom u nedelju.

Pomračenje Sunca u subotu će učiniti nedelju savršenim danom za duboke i iskrene razgovore. Pored toga, ovomesečni tranzit Venere iz Lava u Devicu, koji je u toku, može mnogo poboljšati vaše ljubavne odnose, ako se potrudite.

Ovan

Ponašanje Ovnova će se ove nedelje promeniti. Moguće je da će partner iscrpiti vaše strpljenje. Međutim, veoma je važno da slušate vašeg partnera, naročito ako idete u izlazak bez njega inače bi ljubomoran ispad mogao dovesti vezu do kraja. Seksualna energija će biti u porastu.

Bik

Bikovi će ove nedelje otvoriti novu stranicu u ličnom životu. Moguće su turbulencije u vašem odnosu, pa će tako možda doći do venčanja ili svečanih zaveta, ali sa druge strane, i do ogromnih razočarenja. Ipak, ljubav i sreća su iza ugla. Novo poznanstvo u nedelju uveče bi moglo da promeni ljubavnu situaciju na bolje.

Blizanci

Blizanci će u ljubavnoj sferi ove nedelje postati spontaniji. Međutim, novi razvoj događaja bi mogao uneti sumnju i tajnovitost u vaš odnos.  Pokušajte da radite nešto zajednički da vašim partnerom. Ovog vikenda je moguće da će doći do važnog razgovora koji će razjasniti u kom smeru se kreće vaša veza.

Ljubavni horoskop za nedelju od 9. do 15. oktobra: Rak

Zvezde ove nedelje savetuju Rakove da ne odbace ideju o novoj vezi ili smelim ljubavnim inicijativama. Ali, neophodno je da ne budete previše nagli i da u žurbi napravite pogrešan korak. U nedelju ćete imati savšrene uslove za dubok i poverljiv razgovor.

Lav

Početkom nedelje, Lavove emocije će biti veoma mirne. Ali to ne znači da će zanemariti osobe koje im pružaju neophodnu strast i ljubav. Krajem nedelje, povećaće se senzualnost, ali sa njom i ljubomora. Nemojte tražiti razloge za svađu.

Devica

Device (posebno avgustovske) će ove nedelje doživeti nova osećanja. Možda ćete biti previše skromni jer niste sigurni u svoju privlačnost ili da osoba za koju ste zainteresovani to isto oseća prema vama. Poradite na svom samopouzdanju i osvojite ljubav.

Ljubavni horoskop za nedelju od 9. do 15. oktobra: Vage

Predstavnici ovog znaka će biti veoma skromne i uzdržane. Možda ćete naići na tajne ili prepreke na ljubavnom putu. Važni dani za ljubavne odnose biće petak i subota jer ćete imati prilike za zanimljiv razgovor sa voljenom osobom koji će produbiti vaš odnos.

Škorpija

Vama sledi novi o poboljan obrt događaja u ličnom životu, ali nemojte da žurite sa dobrim promenama. Nove romantične inicijative su dobrodošle, ali ako ih čini muškarac u vezi. Međutim, važne i duboke razgovore sačuvajte za nedelju.

Strelac

Strelčevi će biti primorani da promene nešto u uobičajenom formatu svojih ljubavnih susreta. U nekim slučajevima mogu čak i da ih zaustave. Moguće je da će vas nove okolnosti naterati da postanete realni i da se prepustite tekućim poslovima.

Ljubavni horoskop za nedelju od 9. do 15. oktobra: Jarac

Srce Jarčeva će ove nedelje biti otvoreni za ljubav i romantiku. Ipak, mnogi predstavnici znaka neće biti sigurni u donošenje svojih odluka i radije će sačekati njihovu potvrdu. Moguće je da će doći do poteškoća u komunikaciji sa osobom koja vas interesuje. Nemojte zakazivati sastanke za petak ili subotu.

Vodolija

Nemojte ignorisati promene, bilo da se one događaju u vašem ličnom životu ili u vašem okruženju. Ukoliko budete ispunili vikend društvenim okupljanjima, budite emocionalno uzdržani. Misterioznost i držanje strasti pod kontrolom će vam dobro doći.

Ribe

Ove nedelje, počeće harmonična faza u ljubavnim odnosima Riba. Međutim, mnoge Ribe će biti veoma oprezne. One veoma lako mogu da se drže podalje od osobe koja ih interesuje i da nema poverenja u njih. Problematični odnosi u vezi mogu biti predmet diskusije krajem nedelje.

Ivanko_Brnjakovic/GettyImagesPlus

Opširnije