Ljubavni horoskop za nedelju od 6. do 12. novembra: Preterane reakcije mogu izazvati udaljenost od partnera

od strane | nov 5, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni horoskop za nedelju od 6. do 12. novembra sprema napetost u odnosima. Bikovi treba inicijativu da prepuste partneru, a Jarčevima se spremaju neprijatnosti. Petak će biti povoljan dan za ljubavne sastanke.

Ovonedeljni horoskop donosi probleme u odnosima koji mogu biti uzrok čestim sukobima. Ipak, nekim znakovima Zodijaka se smeši nova ljubav, Veoma je važno da vodite računa o svom ponašanju i da dobro procenite da li je ono primereno.

Ovan

Tokom nedelje, stvari će biti poprilično mirne. Međutim, u petak ćete osetiti emotivni zanos, a vaš partner će vam postati privlačniji. Podići ćete komunikaciju na viši nivo. Petak je ujedno i dobar dan za izlaske. Pripazite u nedelju da ne preterate sa strašću i time odbijete partnera.

Bik

U utorak će biti povoljan dan za vas i vašeg partnera. Harmonično raspoloženje će vam omogućiti da ojačate vašu vezu. Za vikend inicijativu prepustite svom partneru. Prilagodite se njegovom temperamentu i pomirite se sa njegovim postupcima.

Blizanci

Iskoristite vreme od četvrtka do petka uveče. U ovom periodu, ljubavni sastanci će biti savršeni, a teme za razgovor sa partnerom će se same pojavljivati. Ovo će biti početak harmoničnog perioda. Prepreke koje ometaju međusobno razumevanje i iskrenost će biti svedene na minimum.

Ljubavni horoskop za nedelju od 6. do 12. novembra: Rak

Rakovi bi trebalo da obrate pažnju na način na koji komuniciraju sa partnerom. Moglo bi doći do velikih promena. Moguće je da ćete morati češće da pravite kompromise ili da sačekate pravi trenutak pre nego što izrazite svoja osećanja. Za veliki broj predstavnika znaka će to biti tek za vikend.

Lav

Lavovi bi trebalo da imaju veću kontrolu nad svojim temperamentom u ponedeljak i nedelju kako ne bi donosili dodatnu tenziju u svoje ljubavne odnose. U drugoj polovini nedelje, situacija će postati prijatnija. Mogući su sastanci i dugi razgovori sa voljenom osobom.

Devica

Ove nedelje ćete biti primorani da napravite male izmene u svom životu. Ako ima manjih propusta u vezi, bolje je ne oklevati i razrešiti to najkasnije do utorka. U drugom delu nedelje preporučljivo je da se ne dotičete ozbiljnih tema.

Vaga

Vage koje su u potrazi za ljubavlju će sredinom nedelje doživeti prekretnicu. Postoji mogućnost da ćete se zaljubiti ili priznati svoja osećanja između srede i petka. Ako ste pravili pauzu u svojoj vezu, moći ćete lako i prirodno da nastavite vezu.

Škorpija

Škorpije će i ove nedelje biti strastvene, seksi i aktivne. Iskoristiće svaku priliku da pokažu svoju vatrenost, ali okolnosti im neće biti baš tako naklonjene.Najbolje je da sačekate nedelj uda biste izrazili svoja osećanja.

Strelac

Sredinom nedelje ćete napokon uspeti da uskladite ljubavni život. Ipak, nemojte ništa forsirati. Nemojte preuzimati inicijativu ili ulogu vođe, nemojte davati preuranjene izjave i ishitrena obećanja. Najbolji dan za ljubavne sastanke je petak.

Ljubavni horoskop za nedelju od 6. do 12. novembra: Jarac

Ove nedelje biste mogli iskusiti određeni niz neprijatnosti. Možda ćete morati da se prisetite kakvo ponašanje je prihvatljivo u vezi ili da pažljivo isplanirate sastanak sa simpatijom. AKo uđete nespremni u sve, moglo bi biti neprijatno i za vas i za osobu koja vas zanima.

Vodolija

Ove nedelje, zvezde vam ne savetuju da planirate sastanke u ponedeljak ili nedelju. Ovih dana bi moglo da dođe do dramatičnih preokreta. Tokom druge polovine nedelje će vam zvezde biti naklonjenije. Petak je najbolji dan za sastanak.

Ribe

Ribe se mogu suočiti sa neprijatnom situacijom ove nedelje. Ukoliko razlog za to bude bio emotivna ili seksualna afera, onda će mnogi predstavnici znaka u nedelju već zaboraviti na to. Ako je problem u komunikaciji i pogledima na život, onda će napetost i nerazumevanje porasti.

Zoran Zeremski/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate

Opširnije