Ljubavni horoskop za nedelju od 30. oktobra do 5. novembra: Krajem nedelje su mogući sukobi

od strane | okt 29, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni horoskop za nedelju od 30. oktobra do 5. novembra donosi nove šanse. Lavovi će biti u opasnosti od ljubomore, a Vage treba da budu zadovoljni onim što imaju. Četvrtak i petak su povoljni dani za duboke i iskrene planove.

Ovonedeljni horoskop donosi harmonični završetak meseca. Dok su sredinom nedelje moguće blage turbulencije, krajem nedelje Saturn kreće direktno, a to će doneti poboljšanje na skoro svim poljima.

Ovan

Ovnovi će ove nedelje imati problema sa tim da ostanu strpljivi i da ne reaguju naglo. Od partnera ćete uvek imati isti odgovor ili ćete nailaziti na veoma suprotna mišljenja. Za važne i iskrene razgovore najbolji su četvrtak ili petak. Ukoliko ne budete pažljivi, moguća je svađa za vikend.

Bik

Ove nedelje će biti dovoljan minimalan trud da biste održali ravnotežu u ljubavnim odnosima kako bi ostali skladni. Preporučljivo je da u četvrtak i petak razgovarate o važnim temama. U prvoj polovini nedelji razgovori neće biti produktivni, a za vikend bi moglo doći do svađe.

Blizanci

Ljubav i seksualna energija vam ove nedelje neće doći lagano. Ako želite da uživate u prijatnoj atmosferi kada su u pitanju lični odnosi, moraćete da se potrudite i da se intuitivno prilagodite novonastalim okolnostima.

Ljubavni horoskop za nedelju od 30. oktobra do 5. novembra: Rak

Za Rakove će četvrtak i petak biti povoljni za ljubavne aktivnosti. U ove dane uspostavite kontakt sa simpatijom, otkrijte svoja osećanja i krenite ka zbližavanju i preuzmite inicijativu. Ovo je najbolje vreme i za sastanke i intenzivnu intimnu prepisku.

Lav

Lavovi će lako podleći iritaciji, ljubomori, ali i strastu. Mnogim predstavnicima znaka će biti teško da kontolišu svoje želje i instinkte u subotu i nedelju. Rizikovaćete da pokvarite vikend i sebi i partneru time što ćete ga zasipati kritikama.

Devica

Nemojte gubiti vreme na ljubavne probleme jer se faza euforije i povećane sreće bliži kraju. Sve iskrene razgovore ostavite za četvrtak i petak. U preostalim danima u nedelji ćete morati da trpite neku vrstu smetnji.

Vaga

Iskoristite maksimum iz onoga što imate i nemojte tražiti više. Umerenost u zahtevima je najmudrija taktika. Oni predstavnici znaka koji su umorni od monotonog stanja stvari u ličnom životu se mogu nadati neposrednim promenama.

Škorpija

Škorpijama koje su zaljubljene zvezde nagoveštavaju da im naklonost sreće neće trajati večno. Ako želite da ovaj osećaj traje, morate se potruditi i iskoristiti prilike koje vam se pružaju. Najpogodniji dani za ljubavne inicijative i istrajnost će biti četvrtak i petak.

Strelac

Strelčevi će ove nedelje morati da imaju jako samokontrolu i da uključe um po pitanju ljubavi. Još uvek je na snazi period kada je bolje da budete realni, a ne maštovito romantični. Nemojte deliti detalje iz svog privatnog života sem ako to nije neophodno.

Ljubavni horoskop za nedelju od 30. oktobra do 5. novembra: Jarac

Zvezde će podsetiti Jarčeve da je harmoničan period u njihovom ličnom životu pri kraju i da tokom nedelje treba da iskoristite preostale mogućnosti za nesmetan razvoj romanse. Još uvek nije kasno da slobodni predstavnici znaka preduzmu korak u potrazi za potencijalnim partnerom. Učinite to u četvrtak ili petak.

Vodolija

Zvezde podsećaju Vodolije da u njihovim ljubavnim odnosima postoje i teški trenuci i da se rizik dodirivanja bolnih tačaka periodnično povećava. Ove nedelje, verovatnoća takvog preokreta je moguća u subotu i nedelju. Za vikend sve nesuglasice bi mogle da eskaliraju.

Ribe

Zvezde će vam ove nedelje pomoći. Četvrtak i petak su dani koje morate iskoristiti za jačanje međusobne simpatije, pomirenje nakon svađe i za zajedničko putovanje. Takođe, ovo su pogodni dani za planiranje budućnosti sa partnerom.

Akcija: Novozelandski med s đumbirom olakšava varenje – 30 % jeftinije

Jovanmandic

Opširnije