Ljubavni horoskop za nedelju od 16. do 22. oktobra: Ovo nije dobar period za iskazivanje emocija

od strane | okt 15, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni horoskop za nedelju od 16. do 22. oktobra donosi male turbulencija. Bikovi će se suočavati sa partnerovom ljubomorom, a Strelčevi ne smeju da pokazuju emocije. Ponedeljak i petak će biti povoljni dani za ljubav.

Horoskop ove nedelje poručuje da ćemo se suočavati sa naizmeničnim položajima planeta: kvadrata i trigona. Sreda i četvrtak i nedelja će biti nepovoljni dani za ljubavne odnose, pa izbegavajte donošenje važnih odluka, ali i duboke razgovore u ovim danima.

Ovan

Moguća su neslaganja sa voljenom osobom. To može da eskalira u dva pravca. MOguće je da će rasprave podstaknuti strast u vašoj vezi i da će zahvaljujući tome seksualna tenzija eksplodirati. Međutim, ako su nesuglasice hronične, onda je bolje da ne eskaliraju. Izbegavajte diskusiju u petak i subotu.

Bik

Bikovi će se ove nedelje suočavati sa problemom da prihvate aktivnosti svog partnera. Njihova strast i preduzimljivost će biti laskavi, a ponekad mogu biti i iritirajući. Neće škoditi ako uzmete u obzir i sklonost vašeg partnera da bude ljubomoran, što će se naročito pokazati u nedelju uveče.

Blizanci

Ova nedelja će ostaviti pomešana osećanja Blizancima. Moguće je da ćete se uplesti u beskrajne dijaloge koji neće ništa zaista razjasniti. Najbolje bi bilo da pokušate da pronađete kompromis oko problematičnog pitanja ili da ozbiljnu temu svedete na šalu. Nemojte birati ni sredu ni četvrtak za duboke rasprave.

Ljubavni horoskop za nedelju od 16. do 22. oktobra: Rak

Budite oprezni ove nedelje u razvijanju novih veza. Najbolje bi bilo da izbegavate prebrzo zbližavanje i razgovore o bolnim temama. Što se tiče parova koji su već dugo zajedno, moguće je da će dolaziti do sukoba tokom cele nedelje.

Lav

Zvezde vas savetuju da ove nedelje budete pažljivi sa rečima i gestovima, čak iako su sitnice u pitanju. Ukoliko ne kontrolišete svoje reakcije i misli, nedelja će postati dan koji ćete dugo pamtiti, ali u veoma negativnom kontekstu.

Devica

Astrološki događaji ove nedelje će pomoći zaljubljenim Devicama da se otarase neodlučnosti i neizvesnosti. Mnoge Device će se odlučiti da načine prvi korak ka objektu svoje naklonosti, ali im i dalje može nedostajati vere u sebe. Nemojte ništa činiti u sredu i četvrtak.

Ljubavni horoskop za nedelju od 16. do 22. oktobra: Vage

Vage će vrlo lako propuštati šanse u situacijama u kojima inače briljiraju. Ipak, bez obzira na to, situacija bi mogla da ima dobar ishod. Petak može biti pogodno vreme za sastanak – naročito ako partnere zbliže praktične koristi ili dobar seks.

Škorpija

Škorpije će se ove nedelje suzdržavati da daju slobodu svojim strastima i da preuzmu inicijativu. Razlog tome će biti prevelika sumnja u sebe. Najbolji dani za ljubavne sastanke su ponedeljak i petak. Nedelja može doneti neprijatna iznenađenja.

Strelac

Strelčevi bi mogli da naprave katastrofalnu grešku ako pokažu emocije u pogrešnom trenutku. Posebno izbegavajte da to bude u sredu ili četvrtak. Kontrolišite svoja osećanja i ne pokazujte svoje sumnje i slabosti. Zaštitite sebe.

Ljubavni horoskop za nedelju od 16. do 22. oktobra: Jarac

Ponedeljak ili petak će biti pogodni dani za izlazak, ali samo ako zaista budete raspoloženi za to. Ukoliko to ne bude slučaj, mogli biste pokazati lošije aspekte svoje ličnosti. Oslonite se na svoja čula jer bi verbalni kontakt mogao biti težak i komplikovan.

Vodolija

Zvezde vam savetuju da izbegavate ljubavne inicijative i bliske strastvene kontakte u ponedeljak, utorak i nedelju. Greške koje napravite u ovim danima mogle bi nepovoljno uticati na vašu budućnost. Posebno izbegavajte izlive emocija u nedelju.

Ribe

Ribe će se dobro slagati sa partnerom u ponedeljak ili petak pod uslovom da nema kritičnih nesuglasica i da imate čvrsto poverenje jedno u drugo. Sa druge strane, sreda i četvrtak neće biti tako sjajni dani. Najbolje je da nikakve odluke na ljubavnom planu ne donosite tokom ova dva dana.

Maksym Belchenko/GettyImagesPlus

Opširnije