Ljubavni horoskop od 20. do 26. novembra: Očekuje nas nedelja puna tenzija

od strane | nov 19, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni horoskop od 20. do 26. novembra će doneti nedelju ispunjenu tenzijama. Ipak, u pojedinim danima će biti prilike da se sve izgladi.

Najznačajniji dan ove nedelje po horoskopu biće sreda, kada počinje sezona Strelca. Ovo će doneti mnogo lakšu i pozitivniju energiju. Za većinu znakova, četrvrtak i petak će biti povoljni dani za ljubav, dok će za druge to biti vikend.

Ovan

Ove nedelje se potrudite da iskoristite potencijal četvrtka i petka. Ovo će biti dani idealni za razmenjivanje ideja, dobrih vesti, šala, komplimenata, ali i smejanju svađi koju ste upravo prebrodili. U preostalim danima su moguće tenzije.

Bik

Ove nedelje će za Bikove ključni dani biti za vikend. Tokom vikenda, sve će zavisiti od partnerovog raspoloženja i ponašanja. Međutim, ne dajte na sebe. Ako vidite da partner ceni postojeću vezu, moraće da se prilagodi i da unese malo tolerancije i fleksibilnosti.

Ljubavni horoskop od 20. do 26. novembra: Blizanci

Oni koji su u vezi neće imati mnogo sreće u prvoj polovini nedelje, ali će to sve biti nadoknađeno u četvrtak i petak. Ovi dani su pogodni da razgovarate sa partnerom opušteno rešavajući probleme. Ovo su takođe pogodni dani i za traženje partnera i flertovanje.

Rak

Rakovi bi trebalo da budu veoma oprezni u četrvrtak i petak. Laka i neobavezna komunikacija može učiniti da zaboravite na moguće zamke u vašim odnosima. Međutim, ako u njih ne upadnete, postoje velike šanse za veoma prijatan romantični vikend.

Lav

Ove nedelje bićete primorani da promenite odnose sa ljudima. Neki Lavovi će jedan problem za drugi (usamljenost umesto svađa), a drugi će napraviti veoma pozitivne promene. Za ljubavne sastanke birajte četvrtak ili petak.

Devica

Device će tokom ove nedelje malo promeniti ponašanje. Ova promena će vas učiniti nedoslednim, a kao posledica toga bićete razdražljivi. Neke Device će u potpunosti izaći iz zone komfora i pokazati interesovanje za ljubavnu avanturu. Najbolje vreme za sastanke je vikend.

Ljubavni horoskop od 20. do 26. novembra: Vaga

Koristite svoj šarm i ove nedelje budite posebno društveni. Imaćete šansu za povoljan flert i potrudite se da on ne propadne. Najpogodniji trenuci za romantična dešavanja biće četvrtak i petak, ali nemojte propuštati prilike ni u ostalim danima.

Škorpija

Događaji ove nedelje bi vas mogli naterati da promenite taktiku, što će se posebno odraziti na vaš privatni život. Škorpije ne vole promene, a novonastala situacija bi mogla izazvati razočaranje ili neuspeh u određenom poduhvati. Važno je razumeti šta se od vas traži.

Strelac

Strelčevi postaju temperamentniji i aktivniji, ali bi na ljubavnom planu moglo doći do ozbiljnih prepreka. Loš tajmnig može biti kritičan, a prva polovina nedelje neće biti baš dobra. Najpovoljniji dani za ljubav su četvrtak ili petak.

Jarac

Zvezde vam poručuju da bi bilo idealno da isplanirate savršen romantični vikend. To će vam podići raspoloženje, iznenaditi vas i odvratiti od poteškoća. Na početku nedelje mogući su problemi sa komunikacijom, preteranom sumnjičavosti ili će kasniti vesti od voljene osobe.

Ljubavni horoskop od 20. do 26. novembra: Vodolija

Vodolijama se pripremaju prijatne promene. Neće biti uzroka sa skandale, a moguće je da će se pojaviti dodatni razlozi za zbližavanje i početak sprovođenja zajedničkog plana. Komunikacija će biti olakšana u četvrtak i petak, pa su to ujedno i najbolji dani za sastanke.

Ribe

Ribe ove nedelje treba da budu veoma oprezne. Mogu se pojaviti novi razlozi za nesuglasice ili se stare nesuglasice mogu pogoršati. U utorak isredu će se od vas tražiti tačnos u komunikaciji i ponašanju, dok će vikend biti povoljan za duboke razgovore i razmenu nežnosti.

Liudmila Chernetska/GettyImagesPlus

Opširnije