Ljubavna priča Slobodana Šarenca i njegove supruge umalo se nije desila: Postojala je druga žena…

od strane | avg 26, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Supruga Slobodana Šarenca ne voli da se eksponira

Juče je počelo Svetsko prvenstvo u košarci a danas je Srbija ubedljivom pobedom porazila reprezentaciju Kine u svom prvom meču. U prenosu utakmice ponovo smo imali priliku da slušamo Slobodana Šarenca, omiljenog sportskog komentatora, kako, pored bacanja dovitljivih opaski, strastveno navija u prvom susretu naše reprezentacije na ovom Mundobasketu.

Petar Đorđević

 

Zaštitno lice RTS-a viiše od dve decenije je u braku sa jednom od najboljih košarkašica sa naših prostora, Anđelijom Arbutinom. Supružnici sve ove godine čuvaju intimu do radoznalih očiju, tako da su njihove zajedničke fotografije prava retkost, a isto tako se ne pojavljuju zajedno na javnim događajima.

Anđelija je prošle godine dospela u naslove medija nakon što je napadnuta na Novom Beogradu. Kako se tada pisalo, vozač je nakon verbalnog sukoba svojim vozilom uradio njeno, da bi posle izašao iz prevoznog sredstva i fizički nasrnuo na košarkašicu. Anđelija je tada zadobila teže telesne povrede.

TV screenshot

 

Košarkašica i novinar imaju dve ćerke, Ninu i Lanu, čiji životi su takođe obavijeni velom misterije. Anđelija o svom braku gotovo nikad nije govorila, a inače elokventni Šarenac je takođe po tom pitanju izuzetno suzdržan. Samo jednom prilikom je govorio o svom porodičnom životu, i to kod svoje koleginice Tanje Peternek u emisiji „Kao sav normalan svet“. Tom prilikom je priznao da je Anđelija htela da ga upozna sa svojom drugaricom, tako da je postojala velika verovatnoća da ni ne počnu svoju ljubavnu priču.

Pročitajte: Gledate ga u Dnevniku, a niste znali da je baš on sin legendarnog Branka Cvejića – Ja sam roditelj detata iz Ribnikara

– Prvi put smo se sreli 1992. godine, kada je gostovala u emisiji „Šesti krug“, na Trećem kanalu, koja je bila posvećena OI u Barseloni, na kojima naša zemlja nije učestvovala zbog sankcija. Kasnije je Anđa igrala u Italiji, i dugo se nismo videli. Inače, nameravala je da me upozna sa drugaricom, ali je sudbina očigledno imala drugačije planove. U životu sam imao sreće u mnogim stvarima, pa i kada je reč o ljubavi. Bio sam u pravo vreme na pravom mestu, i sreo svoju srodnu dušu.

Ata Images

 

O jednom njihovom susretu na televiziji retko ko zna. Naime, pre dve godine Arbutina je bila u studiju RTS-a kako bi komentarisala utakmicu Srbija – Južna Koreja, a u uživo program uključio se i sam Šarenac, koji je postavio duhovito pitanje supruzi.

Pročitajte: Nije joj ispuštao ruku na premijeri filma „Skok“ – Nataša Kovačević blistala u društvu markantnog momka

– Za kraj imam jedno šaljivo pitanje za našu gošću. Ne znam da li smem s obzirom na to da sam ključeve od kuće ostavio u Beogradu, ali, ipak, gde su deca i ko pazi na njih? Toliko od mene i pozdrav, rekao je Šarenac i nasmejao ceo studio.

Instagram

 hellomagazin.rsInstagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Opširnije