Ljubav Tamare i Petra počela neobično: Glumica nikada sebe nije mogla da zamisli pored nekog kao što je on

od strane | sep 3, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubav Tamare Dragičević i Petra Benčine je prava bajka

Poznati glumački par, Tamara Dragičević i Petar Benčina važe za jedan od najskladnijih brakova na domaćoj javnoj sceni, a o njihovoj svadbi se i dan danas govori.

Pročitajte Tamara Dragičević OTKRILA veliku TAJNU Silvane Armenulić!

Ljubav Tamare Dragičević i Petra Benčine je zanimljiva jer nije svakidašnja. Čitava priča o njihovom upoznavanju i zaljubljivanju deluje kao bajka jer se sve desilo veoma spontano, a Tamara priznaje kako joj se Petar prvo nije na nju ostavio pozitivan utisak.

Pomislila sam kako je nadmen – ispričala je Tamara kroz smeh. Simpatije su tek vremenom postale obostrane. – Petar mi nije bio simpatija, dok nisam shvatila da sam ja njemu simpatija. Bilo ga je odjednom „mnogo“. Mi sa klase smo išli negde i onda je stalno sa nama on išao. Sedeo je pored mene, a kada sam osvestila da mu sviđam, shvatila sam da nije ni on loš (smeh). Desila nam se jedna zanimljiva situacija nakon jednog kastinga. Završili smo kasting i krenuli smo ka kućama zajedno, bilo je leto i 40 stepeni – priseća se ona – prenosi Glossy.

Pročitajte Tamara Dragičević i Petar Benčina godinama obmanjuju javnost – Ovo je istina o njihovom braku

Šetali smo, pa smo seli na piće, a ja sve vreme razmišljam zašto šetamo toliko. Zaista nije bilo nikakvo muvanje. Kod Brankovog mosta smo se rastali i već mi je bilo neprijatno što sam toliko šetala. Samo sam se mami poverila, a nisam ni znala da mi se sviđa. Ja sam se tad njemu svidela – objasnila je Tamara u emisiji „Balkanskom ulicom“.

Prvi poljubac se dogodio na Novom Beogradu, a veridba na moru, oko ostrva Korčula u Hrvatskoj.

Mislili smo da svadba neće nadmašiti veridbu – otkrila je Tamara.

Pročitajte Uvek je maštala o troje dece – Tamara Dragičević otkrila vesti o trudnoći, u njihov dom stiže… FOTO

Naime, njih dvoje su se venčali pre sedam godina na Adi Bojani, a iz njihove ljubavi rodili su se Staša i Lazar.

Nisam mogla da zamislim klasičnu, tradicionalnu svadbu u kojoj sam ja u glavnoj ulozi, iako nemam ništa protiv njih, ali na svojoj bih sigurno bila nervozna i ne bih uživala. Jedna opcija bila je da to bude baš intiman čin, samo mi i kumovi, a druga je bila ova, moje venčanje iz snova: plaža, more, muzika i dragi ljudi – ispričala je Tamara.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: Instagram, Ata images

Pročitajte i…

Opširnije