Ljuba Perućica nije jedini, Prijovićka bila u vezi i sa ovim poznatim dasom iza koga su dva braka

od strane | nov 7, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Bivši dečko Aleksandre Prijović je poznati bosanski pevač

Aleksandra Prijović u srećnom je braku sa Filipom Živojinovićem, ali javnost ne prestaje da se zanima za njene bivše ljubavi. I dok za vezu sa Ljubom Perućicom svi znaju, manje je poznato da je bivši dečko Aleksandre Prijović bio i bosanski pevač Amar Gile Jašarspahić.

Rajko Ristić

Ova činjenica je malo poznata javnosti, zato što veza popularnih pevača nije dugo potrajala. No, Amar ne krije da je bio u ljubavi sa pevačicom, a jednom prilikom je izjavio da je veoma poštuje i kao čoveka i kao umetnika.

Pročitajte: Bivši dečko Aleksandre Prijović raskrinkao pevačicu i njenu majku – Evo kako su se ponašale prema njemu posle raskida 

– Ne srećem se s Aleksandrom. Ranije smo se viđali zbog naše duetske pesme koju smo izvodili u Grandovim emisijama, ali dugo već nemamo nikakav kontakt. Mi smo u korektnim odnosima. Ja nju strašno volim i poštujem i za mene nema bolje pevačice od nje. Ali to sa njom je bio zanos, nešto dečje, nije bila to neka veza – rekao je Amar.

Instagram

Lepo mišljenje o Aleksandri ima i Ljuba Perućica, sa kojim se zabavljala pre veze sa Filipom.

– Mi smo imali gomilu bivših ljubavi. Ona je neko ko je poznat, pa je zato tabloidima bilo interesantno. Ali, generalno i sa svakom bivšom kad si ti normalan u glavi, i kada je ta osoba normalna u glavi, naravno da ćeš stati, pitati, „ej, kako, si, šta si, jesi li dobro..“. Ipak imaš neku istoriju sa tim ljudima. Pitaš kako je neko od porodice – izjavio je Ljuba, koji je u korektnim odnosima i sa Aleksandrinim suprugom.

Pročitajte Ljubav s njom ga i dalje prati – Ljuba Perućica pokazao Prijinu sliku a supruga mu pred porođajem

Inače, Ljuba je nedavno izjavio i da je njegova supruga Katarina planirala da ide na Prijovićkin koncert u Beogradu, ali da nije uspela da ode jer se zbog trudnoće nije osećala dobro.

Instagram

Aleksandra je danas u srećnom braku sa Filipom, dok Ljuba Perućica čeka dete sa voditeljkom Katarinom Kolozeus, a Amar Gile je nedavno dobio drugog sina, u drugom braku.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM

Pročitajte i…

Opširnije