Kutak u kome ljubav caruje, spreman za bebu: Dom Miloša Bikovića i Ivane Malić prefinjena oaza mira

od strane | sep 18, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Dom Miloša Bikovića i Ivane Malić prefinjena oaza mira

Miloš Biković i Ivana Malić postaće roditelji, a kako se šuška u medijima beba bi trebalo da stigne u novembru.

Vrhunski glumac juče je na svom Instagram profilu potvrdio srećne vesti.

„Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora“, započeo je glumac, te dodao:

Instagram

 

„Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati“, zaključio je Biković.

Pročitajte: Miloš Biković postaje otac! Ivana Malić objavila prvu fotografiju u drugom stanju, prelepa trudnica!

I dok sa nestrpljenjem čekamo da saznamo pol bebe, zavirimo u kutak Miloša Bikovića.

Inače, Biković godinama radi u Rusiji, pa je često na realciji Beograd-Moskva, a kada dođe u prestonicu živi na Dorćolu, gde je sa dolaskom Ivane momački stan, postao prava oaza ljubavi i mira.

Instagram

 

Naime, kako smo mogli da vidimo na društvenim mrežama, gde se potkrade po koja fotografija iz njegovog kutka Biković u svom domu ima mali kamin oko koga su na zidovima okačene ikone i stare fotografije, dok u celom prostoru preovladavaju svetli tonovi.

Instagram

 

Interesantno je da se glumac opredelio za ogromne prozore i vrata koja se protežu od poda do plafona, tako da njihovom domu svetlost nikako ne manjka.

Instagram

 

Da li će par ostati sa bebom u njemu ili će se odlučiti da porodično gnezdo zasnuju na drugom mestu ostaje nam da vidimo.hellomagazin.rsAta Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Opširnije