Krvavac: Izgleda da Abazovićeva torta nije s ljubavlju, zna kakav…

od strane | okt 31, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

„Odlazeći, vidimo se ujutro na primopredaji u Vladi Crne Gore, jer sam tačno tamo gdje ćemo nastaviti ono što vas najviše boli – reforme u interesu građana“, napisao je Krvavac na društvenoj mreži X

2228 pregleda 0 komentar(a)

Krvavac, Foto: Boris Pejović

Član Predsjedništva Pokreta Evropa sad (PES) Branko Krvavac saopštio je da zgleda da torta lidera Građanskog pokreta URA i još uvijek premijera Crne Gore Dritana Abazovića nije s ljubavlju.

Izgleda da torta @DritanAbazovic nije s ljubavlju, a nije ni vidovit – zna tačno kakav budžet ostavljaju, čim sam kaže da će odmah zaduženje. Sam potvrđuje stanje o kojem sam upozoravao.

— Branko Krvavac (@BKrvavac) October 31, 2023

„A nije ni vidovit – zna tačno kakav budžet ostavljaju, čim sam kaže da će odmah zaduženje. Sam potvrđuje stanje o kojem sam upozoravao“, napisao je Krvavac na društvenoj mreži X, bivšem Tviteru.

On je Abazovića nazvao „odlazeći“.

„Odlazeći, vidimo se ujutro na primopredaji u Vladi Crne Gore, jer sam tačno tamo gdje ćemo nastaviti ono što vas najviše boli – reforme u interesu građana“, napisao je Krvavac.

Odlazeći, vidimo se ujutro na primopredaji u @VladaCG, jer sam tačno tamo gdje ćemo nastaviti ono što vas najviše boli – reforme u interesu građana!

— Branko Krvavac (@BKrvavac) October 31, 2023

On se na mreži X oglasio dok u Skupštini Crne Gore traje sjednica na kojoj bi trebalo da se izabere nova vlada.

Abazović je večeras na toj sjednici između ostalog poručio da je plan nove vlade da se odmah zaduži za ogroman novac, da će se do kraja godine zadužiti 200 ili 300 miliona eura.

Abazović je tokom pregovora o formiranju vlade više puta pominjao tortu koju će uručiti kada se izabere nova vlada.

Opširnije