Kraj ljubavi: Olivera Gudelj konačno potvrdila da Anastasija više nije deo Nemanjinog života FOTO

od strane | jul 24, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Olivera Gudelj i snaja Tasa ne pokazuju javno u kakvom su odnosu

Dokaz da su nesuglasice između Olivere i Cecine naslednice nepremostive jeste i to što ni nakon svega što je sa svojim izabranikom lepa Tasa prošla ona nije naišla na podršku od strane Nemanjine majke, bar ne javno, iako su svi očekivali da će njih dve naći zajednički jezik.

Pročitajte Nemanja Gudelj sav krvav, glava mu u ranama i ožiljcima – Ishod operacije neizvestan FOTO

Instagram

Olivera Gudelj i snaja Tasa ne pokazuj u kakvom su odnosu

Na „Instagramu“ se već duže vreme ne prate, a prvi korak ka tome napravila je upravo svekrva Anastasije Ražnatović koja je na istom veoma aktivna.

Iako u poslednje vreme ona pratioce buni odlukama da se čas povuče sa društvenih mreža, čas aktivira nalog, otključa ga, pa iznova zaključa, svakim svojim postom ona stavlja do znanja da za popularnu snajku na istom nema mesta, te do sada nije osvanula objava koja sluti na njeno pomirenje sa Anastasijom.

Pročitajte Borba za goli opstanak, teški dani tek predstoje – Nemanja Gudelj priznao da nije dobro VIDEO 

Instagram

Naprotiv, svi u njenim objavama vide samo provokaciju na Tasin račun i kada za to ima povoda i kada nema, a zbog čega nosi epitet nezgodne svekrve svedoči još jedna njena objava u nizu.

Svekrva Anastasije Ražnatović naime objavila je sliku sa plaže koja u srcu nacrtanog od peska sadrži inicijale „NONDV“ i svima je jasno da su to početna slova imena članova porodice Gudelj: Nebojše, Olivere, Nemanje, Dragiše i Vanje.

Pročitajte Anastasija Ražnatović Boga moli za pomoć – Daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim FOTO

Mnogi su se zapitali da li ovo srce nije bilo dovoljno veliko da stane još jedno slovo – slovo “A”, te doneli zaključak kako Olivera još uvek Tasu ne smatra članom porodice.

Pročitajte Bol za unukom ih je ponovo zbližio – Ceca i Olivera Gudelj zagrljene, ovo Anastasiji mnogo znači FOTO

Ipak, i pored svih nedaća sa kojima se u poslednje vreme susreću, Anastasija i Nemanja uspešno održavaju svoju ljubav i uživaju u svakom trenutku koji provedu zajedno, a da se na neodobravanje gospođe Gudelj preterano ne obaziru svedoče i njihove zaljubljene objave na društvenim mrežama piše Story.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram

Pročitajte i…

Opširnije