Izgledajte i vi kao Ana Bekuta: Pevačica se kune u ove vežbe, ima idealnu liniju zahvaljujući ovim metodama VIDEO

od strane | jul 30, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Vežbe Ane Bekute idealne su za žene u šezdesetim godinama

Ana Bekuta važi za ženu koja kondiciju i zdravlje ne prepušta slučaju, već brižljivo vodi računa o ishrani i navikama koje joj pomažu da održi balans i bude aktivna na sceni kao na početku karijere.

Pročitajte Dogodila se prava ljubav – Ana Bekuta konačno našla srodnu dušu posle Milutinove smrti FOTO

Rajko Ristić

Jednom prilikom folk zvezda je otkrila da joj joga-vežbe izuzetno prijaju, da se posle njih oseća fenomenalno i fizički i psihički, pa je dugo imala instruktorku koja je dolazila kod nje i pomagala joj da održi dobru kondiciju.

Pročitajte Ana Bekuta više ne krije da je srećna – Komentari na račun njenog novog partnera je ne dotiču FOTO

Ata images

– Svaka žena mora biti zdrava. Devojke, nemojte da frizer i šminker budu preči od ginekologa i mamografije. Nemojte da kozmetika bude preča od vežbanja. Nemojte da je išta izvan vašeg tela i duha preče od onog što je unutra. Mediji i Instagram znaju da budu okrutni prikazujući nerealne standarde lepote i stila života. I mnoge žene su zbog toga nezadovoljne sobom. To me mnogo rastužuje.

Pročitajte Mrka ovo ne bi dozvolio da javnost vidi – Ana Bekuta se skinula u kupaći pa istakla sve atribute FOTO

– Ljubav prema sebi je lekovita. Želim vam da se od svega što vas mori izlečite brigom za sebe i tom ljubavlju – napisala je jednom prilikom Ana Bekuta na Instagramu uz fotografiju na kojoj je vidimo kako u ležernom izdanju vežba u svom domu, pisao je Hello!.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello!

FOTO: ATA images

Opširnije