(FOTO) Teodora Džehverović sa Rebecom na primorju! Evo šta rade pevačica i košarkaš ne tako daleko od Srbije

od strane | sep 16, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni život Teodore Džehverović često je tema rasprava na društvenim mrežama, naročito nakon što je završila svoju emotivnu vezu sa košarkašem Ninom Čelebićem.

Već mesecima unazad, Teodora Džehverović se povezuje sa slavnim košarkašem Maticom Rebecom. Njih dvoje do sada nisu podelili ni jednu zajedničku fotografiju, ali redovno objavljuju fotke sa istog mesta.

Sada su korak bliži da ozvaniče svoju vezu.  Matic i Teodora su ručali u jednom restoranu u Hrvatskoj, iz kojeg su podelili fotografije mora tokom romantičnog zalaska, gde se jasno vidi da su na istoj lokaciji.

Podsećamo, nedavno se na društvenoj mreži Tviter pojavila fotografija slovenačkog košarkaša, sa devojkom koja nije Tedoora, a neki od korisnika ove socijalne platforme su komentarisali da sa misterioznom devojkom Matic odlazi na javne događaje, dok sa Teodorom obilazi egzotične destinacije, ali je i krije od očiju javnosti, prenosi „Republika“.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Opširnije