Filip ne krije emocije: Rade zajedno i ludo se vole, Prija sve zna i ćuti FOTO

od strane | nov 4, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Sestra Filipa Živojinovića je njegova velika podrška

Filip Živojinović je pod konstantnom lupom medija iako uživa u skladnom braku sa Aleksandrom Prijović sa kojom ima sina Aleksandra.

Ata images

Sestra Filipa Živojinovića prava lepotica

Iva Nakić, sestra Filipa Živojinovića prema svom bratu oseća veliku ljubav i privrženost. Njih dvoje su veoma bliski i kada god imaju priliku, trude se da provedu zajedno što više kvalitetnog vremena.

Pre određenog vremena, Filip je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je sa svojom sestrom Ivom, a u opisu je napisao:

– “Kad radiš na filmu sa sestrom srce ti je puno. Nas glavni kostimograf Iva Nakić.”

Instagram

Pročitajte Filip Živojinović zamenio Priju atraktivnom plavušom – Isplivale fotografije sa putovanja dok je grli FOTO

Sestra Filipa Živojinovića, po majci, Iva Nakić, se ne eksponira previše u javnosti, a nedavno je sa majkom Zoricom za koju je Filip takođe posebno vezan posetila drugi koncert Aleksandre Prijović.

Tom prilikom svi su komentarisali prirodnu lepotu Ive Nakić, a tom prilikom je Zorica Nakić za snaju Aleksandru imala samo reči hvale, izjavila je da je ona devojka koja vredno radi, zaslužuje sve ovo i istakla je da su jako ponosni na nju.

ATA images

Podsetimo, ranijih godina Filip je svojoj sestri čestitao rođendan uputivši joj predivne reči:

“Srećan rođendan devojci u koju sam se zaljubio odmah čim sam je prvi put ugledao i u koju sam dan danas zaljubljen!! Najboljoj sestri na svetu, voli te bata najviše na svetu” – glasila je tada čestitka koju je Filip posvetio sestri.

Inače, pored Ive, Filip ima i brata Marija. Njih dvoje su rođeni u braku Filipove majke Zorice sa košarkašem Ivom Nakićem, a sa očeve strane ima braću Stefana i Viktora.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram

Pročitajte i…

Opširnije