Elena živi francuski san: Zavirite na čarobno polje tajni u kom uživa sa Dušanom Reljinom, frajerom koji obožava dizajnerku FOTO

od strane | avg 16, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Imanje Elene Karaman i Dušana Reljina u Provansi je san snova 

Da život piše romane odkaz je i ljubavna priča lepe Elene Karaman. Počelo je pre više od dve godine, kada je romansu sa renomiranim fotografom Dušanom Reljinom potvrdila tokom letnjeg odmora u božanstvenoj Provansi.

Pročitajte Vreme je za novo poglavlje, suze klize niz lice – Elena Karaman kupila novu kuću, fotografije će vas iznenaditi FOTO

Ata images

„Moja duša je stigla kući“, napisala je tada Elena pozirajući u beskrajnim poljima lavande, po kojima je region Luberon od davnina poznat. Da li je još tada odlučila da kupi imanje na živopisnom jugu Francuske, to ne znamo, ali neke detalje je nedavno otkrila na Instagramu:

‒ Ovako obično počinje svaki novi projekat. Šetnja kroz imanje, upoznavanje sa pulsom zemlje, frekvencijom u potrazi za glavnim energetskim vorteksom, koji nazivam „srce zemlje“.

Pročitajte Nekada su za njom svi uzdisali, danas je otekla, sede kose i umornog lica – Elena Karaman neprepoznatljiva FOTO 

Ćerka kreatorke Verice Rakočević posle Kosmaja očigledno je pronašla još jednu oazu po svojoj meri. Kako je dalje navela u Insta storiju, renoviranje počinje u septembru piše Hello!.

‒ U Provansi se živi sporo i lagano. Na svaki predračun se čeka i po nekoliko nedelja, ali biće ovo mali dragulj među poljima lavande i vinogradima. Nazvali smo ga „Polje tajni“ („Le Champ des Secrets“) – napisala je Elena, koja je uz jednu objavu novijeg datuma objasnila da „sebe ne doživljava kao dizajnera enterijera, već kao dizajnera atmosfere“.

Pročitajte Komšije u strahu od Elene Karaman – Pali vatru ispred imanja, ljudi beže od nje

Pokazala je nekoliko vekova staru štalu, koju „već vidi kao mali hram, mesto za radionice, predavanja, ceremonije i male ženske rituale“, pronašla je i „drvo mudrosti“, a u dvorištu imanja postoji i bazen. Iz spavaće sobe pruža se pogled na okolna brda. Najkraće rečeno, hedonizam na provansalski način. Život u ljubičastom, da ne zaboravimo.

Pročitajte Tuga za njim nikad neće proći – Elena Karaman objavila fotografiju preminulog sina uz reči koje slamaju srce

Imanje Elene Karaman i Dušana Reljina u Provansi je san svakog zaljubljenog para

Čempresi, oleandri, lavanda, masline, voćnjaci na svakom koraku. Ogromni, predivni, drvoredi na putu ili prilazu šatoima. Nije ni čudo što su slikari i umetnici Van Gog, Sezan i Pikaso obožavali ovaj deo.

Pročitajte Elena je sina ispisala iz škole, a sada je donela novu odluku koja je sve zatekla – Posle 6 godina rešili smo da… FOTO

Elena u svemu ima punu podršku svog izabranika. Dušan često komentariše njene objave. U jednoj ju je nazvao boginjom, a ona je, uz najnoviju zajedničku fotografiju, napisala „jedan čovek i jedna žena“ ili, na francuskom, „uh homme et une femme“.

Definitivno je zaljubljena do ušiju, i u fotografa i u Provansu…

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello!

FOTO: Instagram

Pročitajte i…

Opširnije