Dok Ceca i JK ratuju, Anastasija i Nika uhvaćene na istom mestu: Ova ljubav ih povezuje, bravo devojke

od strane | okt 16, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Njihove majke su odavno na ratnoj nozi, izbegavaju se gde god mogu, osim u sudnici, ali one su mlađe, češće izlaze i samim tim je veća prilika da se pojave na istom mestu u isto vreme. Ako ništa drugo, Anastasija Ražnatović i Nika Tošić dele istu ljubav – prema fudbalu.

Instagram

 
 

A kada igra reprezentacija, dileme nema. Navijaju svi. Posebno što su njih dve blisko vezane za ovaj sport – jednoj je otac fudbaler, druga je udata za fudbalera.

Pročitajte: Anastasija stigla iz Sevilje, Veljko predstavio novi imidž – Ceca celu porodicu okupila na ručku

Cecina ćerka bodrila je Nemanju Gudelja na utakmici između Srbije i Mađarske, koju smo, nažalost, izgubili. No, bitna je podrška.

Anastasija je objavila fotografiju sa tribina, a za tu priliku odabrala je poseban stajling – kratku rokersku kožnu jaknu, haljinu sa bogatim cvetnim printom i duboke cipele.

Instagram

 

Ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošić je, s druge strane, bila u sportskom elementu. Nika je meč pratila sa tatom i zdušno navijala u dresu reprezentacije.

Instagram

 

Na TikToku je pokazala da je svim srcem uz naš tim, a posebno joj se dopada grb u čijem je centru fudbalska lopta.hellomagazin.rsInstagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Opširnije