Dnevni horoskop za 22. jul

od strane | jul 22, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ovan

Važno je da ne pričate previše o svojim poslovnim namjerama. Neko može da vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrijebi vaše izjave u svoju korist. Sačuvajte prisebnost duha u poslovnim susretima. Nema potrebe da gradite neku novu iluziju o emotivnoj sreći.

Bik

U pokušaju da se predstavite u izvjesnom smislu kao veliki ekspert, trpite nečiju kritiku. Strpljivo sačekajte na završne rezultate ili na dobitak koji vam pripada. Ponekad nije važno sve ono što govorite, nego ono što osjećate.

Blizanci

Ne dopada vam se nečiji nastup ili novi uslovi koje vam postavljaju saradnici. Na sreću, brzo ćete promijeniti mišljenje o novim poslovnim prilikama. Budite promišljeniji, jer djela govore više od riječi.

Rak

Potrudite se da ostvarite zajedničke interese. Partner dobro razumije vaše emotivne želje i potrebe. Sjajno se dopunjavate u različitim situacijama koje vas zbližavaju. Imate dovoljno dobrih razloga da se osjećate zadovoljno.

Lav

Stalo vam je da izgledate lijepo, duhovito ili šarmantno pred svojom okolinom. Međutim, neko vaše ponašanje procjenjuje na pogrešan način. Prepustite drugima da se opterećuju stvarima koje ne donose materijalnu korist, pozitivne efekte ili perspektivnu reklamu.

Djevica

Ne želite da podržite nečiju priču koja se svodi na ponavljanje poznatih činjenica. Imate utisak da neko usporava ili ometa vaše poslovne ciljeve. Tražite efikasniji način da poboljšate svoje raspoloženje i koncentraciju.

Vaga

Imate dobru priliku da završite sa nekim poslovnim obavezama starijeg datuma, kao i da definišete svoju ulogu pred saradnicima. Ipak, trenutni uspjeh vam ne znači mnogo. Razmišljate o novim ili dalekim ciljevima.

Škorpija

Vaše ideje predstavljaju potencijalni rizik, stoga nemojte očekivati nečiju poslovnu ili praktičnu podršku. Potrebno je da se dodatno angažujete na rješavanju poslovnih problema, ali ne i po cijenu prekida saradničkog dogovora.

Strijelac

U susretu sa saradnicima bolje je da se fokusirajte na trenutnu situaciju, nego da se bavite dalekim prognozama. Nepotrebno se raspravljate o stvarima koje nemaju presudan značaj za vaš poslovni status.

Jarac

Optužujete jednu pogrešnu osobu za neuspjeh ili za različite komplikacije koje vas usporavaju u poslovnim planovima. Lakše je krivicu i odgovornost prebaciti na druge, posebno ako neko nema dovoljno hrabrosti da vam se suprotstavi.

Vodolija

Imate pomalo loš predosjećaj, ali neko vas ubjeđuje da nastavite sa započetim planovima. Ozbiljnije razmislite o upozorenju ili o nekom alternativnom rješenju. Važno je da pravilno razlikujete moralnu od fizičke hrabrosti.

Ribe

U prilici ste da završite posao koji vam donosi više psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist. Ipak, bolje je da svoju energiju usmjerite na poznate situacije nego da suviše rizikujete. Budite dosljedni u svojim namjerama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Opširnije