Dnevni horoskop za 12. oktobar: Ulazak Marsa u Škorpiju budi strast, ali i podstiče sukobe

od strane | okt 12, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Dnevni horoskop za 12. oktobar nam pruža strast i prevlasti za moć. Ulazak Marsa u Škorpiju će svakome dati malo ljubavne romantike, ali je neophodno da budemo na oprezu. Brzopletost nas može koštati.

Ulazak Marsa u Škorpiju će pojačati vaš šarm i magnetizam koji privlači suprotni pol. Ako ste u potrazi sa srodnom dušom, pokušajte da ne slomite previše srca usput. Osim ljubavne vreline, finansije će takođe krenuti na bolje zahvaljujući vašem lovu na autorske naknade i provizije.

Osim strasti u požude koje će, Mars probuditi u svakome od nas, on će podsticati i impulsivne reakcije izazivajući sukobe. Pokušajte da budete hladni. Budite strpljivi sa partnerom u svim oblastima života. Ali ne očekujte da će se oni povinovati svakoj vađoj zamisli zauzvrat.

Ne morate se odlučivati između posla, sportskih ili kreativnih aktivnosti jer ćete imati motivacije za sve. Ipak, pre nego što se zaputite na Mesec, uverite se da ste napunili baterije. Tačnije, hranite se dobro i osigurajte novac koji vam je potreban za ostvarenje plana. Planirajte pametno.

Dnevni horoskop za 12. oktobar: Rak

Kada je ljubav u pitanju, bićete skloni eksluzivnim vezama, ali bi ovo mogao biti i trenutak kada biste konačno mogli da otkrijete radost ležernog zabavljanja. Ukoliko planirate bebu, ovo je pravo vreme za to. Mars je u Škorpiji do 24. novembra, a do tada je stvaranje novog života sasvim moguće.

Lav

Počevši sa današnjim danom, pritisci i zahtevi porodice mogli bi da vas nateraju da potražite utočište. Možda je vreme da rekonfigurišete svoj dom stvarajući više privatnosti za sebe. Ukoliko ste predstavnik Lava koji voli da se zabavlja, Mars će vam dati živu i seksi vibraciju za organizovanje druženja.

Devica

Mars će doprineti vašim komunikacionim veštinama, a to znači da ćete biti brzi i sa pametnom šalom, ali i sa drskim odgovorom. Ovo bi moglo biti od koristi u trenucima kada treba da se zauzmete za sebe, ali ako pokažete taj stav prema pogrešnim ljudima, moglo bi da se završi nepovoljno po vas.

Dnevni horoskop za 12. oktobar: Vaga

Vage će imati priliku da unaprede svoju finansijsku situaciju. Pustite da vas unutrašnji osećaj vodi ka prosperitetu. Iskoristite poslovne šanse koje vam se pružaju. Ali nemojte da vas novac previše zaslepi. Možda vi jeste najveći materijalista Zodijaka, ali to ne znači da vam odnosi sa ljudima nisu važni.

Škorpija

Mars je ušao u vaš znak podižući nivo seksipila i magnetizma. Mars posećuje vaš znak svake druge godine, stoga iskoristite njegovu energiju. Imaćete dovoljno motivacije da započnete novi projekat. Nemojte se bojati ako sve morate sami u početku. Mars je na vašoj strani.

Strelac

Da li ste zaista spremni da to pustite? Od izvlačenja smeća i starih stvari do izbacivanja neprijatelja iz vašeg unutrašnjeg kruga, ovo je pravo vreme za to. Ipak, nemojte biti previše brzopleti. Ako je vreme da se oprostite, učinite to sa saosećanjem.

Dnevni horoskop za 12. oktobar: Jarac

Vičite na sav glas kako biste okupili svoj tim za dušu. Sa svim ambicioznim planovima koje ste zacrtali, neophodne su vam dodatne ruke. Radite pametnije, a ne teže. Uključite vreme za igru bez dnevnog reda i osetite radost života.

Vodolija

Javite se uticajnoj osobi koja bi mogla da vam pomogne da se popnete na lestvici svoje karijere. Spremni ste za napredovanje, pa verujte svojim sposobnostima i investirajte u njihov dalji razvoj. Ako vam ponude lidersku poziciju, uverite se da ste zaista spremni za odgovornosti koje dolaze uz to.

Ribe

Uz rasplamsanu želju za lutanjem, previše dana kod kuće mogli bi da učine da se osećate klaustrofobično. Pogledajte ponude za putovanja i pozovite da rezervišete. Preduzimljivost kojom vas je opremio Mars mogla bi da donese sledeću veliku ideju za sporednu gužbu ili medijski projekat.

Opširnije