DNEVNI HOROSKOP: Ovnu konačno kreće u ljubavi, Ribama stižu pare, Jarac dobro da razmisli o jednoj osobi, a vi?

od strane | nov 22, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Pročitajte dnevni horoskop za 22. novembar 2023. godine!

Izvor: Shutterstock/Bits And Splits

Dnevni horoskop za 22. novembar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 22. novembar 2023. godine predlaže Ovnovima da se danas manje fokusiraju na profit, a više na to kako da unaprede svoje veštine. Ljubavna situacija se „pomera sa mrtve tačke“. Slobodni dobijaju samopouzdanje i kreću u akciju. 

BIK

Neraspoloženje koje vas drži danima danas je, nažalost, na vrhuncu. Pokušajte da se ne sukobljavate sa kolegama. Onima koji su u vezi dnevni horoskop savetuje da prihvate pomoć partnera, ne morate sve sami. Slobodni odbijaju udvaranje. Njie trenutak za romansu. 

BLIZANCI

Dnevni horoskop predlaže Blizancima da prihvate ponudu za nov posao. Vreme je da krenete dalje! Ovo važi i za ljubav. Stavite tačku na toksičan odnos, okrenite nov list. Osećaćete se mnogo bolje. Slobodni bi da flertuju, drugo ih ne zanima. Stiže novac!

RAK

Dnevni horoskop upozorava Rakove – spremite se za turbulentan dan! Pregršt obaveza, ali uz pomoć kolektiva, a kasnije kod kuće i partnera, sve ćete završti poraktično bez „štucavica“. Posvetite veče partneru ako ste zauzeti, a ako ste slobodni – piće sa osobom koja vam se udvara biće dobro za vaš ego.

LAV

Vreme je za da „prodrmate“ malo stvari i budete glasniji. Nemojte da dozvolite ljudima koji vam nisu bitni da utiču na vaše raspoloženje. Dnevni horoskop savetuje Lavove koji su u vezi da dobro otvore oči, partner pokušava nešto da vam da do znanja. Slobodni uživaju u neobaveznim avanturama. 

DEVICA

Dnevni horoskop za 22. novembar 2023. ima dobre vesti za Device – danas imate šansu da „uberete“ unapređenje ili poboljšate finansijsku situaciju. U kući su mogući manji kvarovi, ali nosi vas dobro raspoloženje, tako da se nećete nervirati. Ljubavna situacija bez promena. Budite otvoreniji za nova poznanstva. 

VAGA

Danas bi trebalo da povedete računa o papirima „od vrednosti“. Pazite da ne izgubite neki važan dokument. Dnevni horoskop predlaže slobodnima da se upuste u avanturu sa osobom koju su nedavno upoznali. Zauzete očekuju porodični problemi. Više se krećite.

ŠKORPIJA

Idealan je dan da se posvetite kućnim obavezama koje već duže vreme zapostavljate. Dnevni horoskop vam savetuje da okušate sreću u ljubavi sa osobom koja vam se neumorno udvara jako dugo. Zauzetima partner priprema iznenađenje. Unosite više vode.

STRELAC

Dnevni horoskop predlaže Strelčevima da smanje očekivanja od novog projekta. PČostoje prepreke koje prvo treba da savladate. U kući vas očekuju manji problemi, partner će vam znatno pomoći. Slobodnima „oči na vrh glave“, samo nemojte da se zalećete. 

JARAC

Očekuje vas dan pun uzbuđenja i novih izazova. Budite spremni, strpljivi i za vas neće biti problema. Dnevni horoskop savetuje slobodne da preispitaju osećanja prema bivšoj ljubavi. Niste sve raščistili. Zauzeti uživaju u romantičnim trenucima. Mogući bolovi u leđima

VODOLIJA

Dnevni horoskop savetuje Vodolije da se okrenu onome u čemu su najbolje – kreativnom pristupu poslu i rešavanju problema. U ljubavi su moguće manje „čarke“ sa partnerom, pokušajte da vas ljubomora ne zaslepi. Slobodni u potrazi za avanturom. 

RIBE

Dnevni horoskop za 22. novembar 2023. savetuje Ribe da porade na svom samopouzdanju. Ovaj problem vas blokira da napredujete na poslu. Očekujte priliv novca, moguće od igara na sreću. Zauzete Ribe traže zaštitu partnera, slobodne na ivici na naprave pogrešan korak. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:


Pogledajte

00:10

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih

Izvor: TikTok/anna.halk

Izvor: TikTok/anna.halk

(MONDO)

Opširnije