Direktno: Katarina Lazić otkrila koju partnerku Darko jedino nije varao s njom

od strane | nov 27, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Izjava Katarine Lazić o preljubi odzvanja

Izjava Katarine Lazić o tome koga nije barao sa njom iznenadila je mnoge. Naime, pevač Darko Lazić pre par meseci oženio je svoju pravu ljubav Kaću, koja je veoma aktivna na društvenim mrežama i odgovara svojim pratiocima na pitanja. On je jednom prilikom priznao da je sve svoje bivše partnerke varao sa Katarinom.

Ata images

Izjava Katarine Lazić pratioce ostavila bez teksta

Naime, kako je ona sada odgovarala na pitanja svojih pratilaca, jednog od njih zanimalo je da li je Lazić varao svoje bivše s njom.

– Je l‘ Darko varao svoje bivše žene sa tobom? – glasilo je pitanje upućeno Kaći.

Pročitajte Darko ne zaboravlja bivšu suprugu – Lazićeva nova devojka je ista Ana Sević, te oči i osmeh… (foto)

Kaća je ovog puta bila malo direktnija i otkrila da li je pevač varao svoje izabranice.

Ata images

Izjava Katarine Lazić gađa pravo u metu

– Darko je imao samo jednu ženu pre mene i nju nije varao sa mnom. Sve ostale su bile devojke – glasila je izjava Katarine Lazić koja je sve ostavila bez komentara.

Podsetimo, Darko je pre nekoliko meseci otkrio da sa svojom, sada suprugom, a inače prvom devojkom Kaćom nije prekidao nikada kontakt i da se povremeno viđao s njom.

Ata images

– Katarina i ja se poznajemo 13 godina, davno smo bili u vezi i uvek smo se poštovali. Bili smo u kontaktu, viđali se i pili piće, tako da je uvek u mom životu. Ja se zapravo nikad nisam ni odljubio od Kaće, samo smo se razišli jer nije bilo pravo vreme za nas. U tom smislu sam uvek sve druge varao s njom.

Pročitajte Ani Sević prekipelo – Darko Lazić prokockao poslednju šansu, a zbog onoga što je uradio skupo će platiti

– Ona je imala svoju vezu i brak, posle se razvela, isto kao i ja, i zašto da ne budemo zajedno? Smatram da je bolje da čovek sačeka da sazri. Mislim da smo tek sad prošli sve i možemo da uživamo zajedno do kraja života – ispričao je nedavno Lazić.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije