Dečko Tanje Savić doživeo veliku tragediju: Pevačica progovorila o svemu

od strane | okt 18, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Dečko Tanje Savić odrastao je bez oca

Muhamed Muku Bešić, dečko Tanje Savić izazvao je veliku pažnju javnosti kada se saznalo za njegovu i pevačicinu vezu. Međutim, ubrzo su počele da kruže priče da ni pevačicina, a ni Mukijeva porodica ne podržava njihovu ljubav.

Naročito se pisalo o tome da Bešićev otac ne želi pevačicu za snajku, te da je zbog toga sa sinom u lošim odnosima. A, da to nije tako i da ne može ni da bude tako otkrila je Tanja, ispričavši Mukijevu tužnu životnu priču.

Pročitajte Tanja Savić ne zna kako bi sinovima rekla za trudnoću – Ne mogu da im priređujem stresove

– Pisalo se da od mog partnera otac ne odobrava našu vezu. Međutim, njemu je otac preminuo kad je on imao 12 godina. To mu je donelo tu borbenost i sve ono što je danas – rekla je Tanja.

Instagram

Podsećamo, pevačicin jedanaest godina mlađi izabranik živi u Americi, a rođen je u Bijeljini. Pored toga odrastao je u Nemačkoj i Belgiji, dok sada sve više vremena provodi u Srbiji. On je po zanimanju pilot, što je naročito oduševilo Tanjine sinove.

Pročitajte Sinovi Tanje Savić jasno rekli šta misle o njenom novom dečku – Ova fotografija to potvrđuje 

– Jeste li ikad zastali i pomislili: „Vau, za ovo sam se molila, a sada je tu i dešava mi se“ – napisala je nedavno Tanja na Instagramu uz zajedničku fotografiju s Mukijem, i tako otkrila koliko je konačno srećna.

AUTOR: SVET

IZVOR: PULS

FOTO: INSTAGRAM

Opširnije