DARIJA KISIĆ UŽIVA U LJUBAVI POSLE RAZVODA: Uplovila u romansu sa urednikom poznate televizije, evo ko je on

od strane | feb 15, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

MInistarka Darija Kisić već neko vreme uživa u ljubavi sa urednikom televizije B92, Draganom Karadžićem.

Izvor: ATA Images/Antionio Ahel

Darija Kisić svoj privatni život vešto krije od očiju javnosti, poznato je da se od supružnika Vladimira Tepavčevića sa kojim ima ćerku Tinu, razvela, zatim je njen ljubavni život bio nepoznanica, da bi se tokom protekle godine pojavila sa novim partnerom, glavnim i odgovornim urednikom televizije B92 Draganom Karadžićem.

Kako su naveli dobro informisani izvori, kada su se uverili da zajedno dobro funkcionišu, odlučili su da lepe vesti podele sa svima.

Ko je Dragan Karadžić

U biografiji ističe da ima više od 25 godina menadžerskog iskustva u televizijskom biznisu. Za sebe kaže da poseduje znanje o domaćim i stranim televizijskim tržištima, posebno Azije i Kine, kao i da poznaje način rada i funkcionisanje velikih televizijskih sistema.

U biznis je značajnije zagazio 1990. godine kao generalni direktor Beogeneksa. Zatim je u periodu 1991-1993 radio u službi marketinga RT Novi Sad, kao predstavnik televizije u Beogradu. U biografiji naročito naglašava period od 1993. do 1995. kada je bio odgovorni urednik na Trećem kanalu. Kako kaže, reorganizovao je Treći kanal u urbanu televiziju namenjenu mladima. Borio se protiv sunda i turbo folka. Podržavao je beogradsku rok scenu i zalagao se za politički pluralizam. Producirao je kultni novogodišnji program „Dva sata kvalitetnog programa“ u režiji Srđana Dragojevića.

Od 1999. do 2000. radio je za Internacional Cg (nekadašnji Genex) kao zamenik generalnog dierktora za marketing i turizam. Bio je odgovoarn za poslovanje svih članica grupe: hotela Interkontinental, Konaci-Kopaonik, Hotel Alet u Bečićima, kao i za turističku agenciju Jugoturs. Od 2001. do 2006. bio je generalni direktor ITV Multimedija, kompanije koja se bavila komercijalnim sms uslugama. Bio je odgovoran za softverska unapređenja i nove aplikacije za komunikaciju za čitaocima/gledaocima. Firma je takođe projektovala i postavila 1.000 svetlećih displeja na stubovima javne rasvete u Beogradu, stoji u zvaničnoj biografiji.

Bio je zamenik generalnog direktora Fox televizije tokom 2007. godine. Na funkciju člana UO RTS dolazi kao vlasnik i direktor u Prokarti Communications, kompaniji koja se bavi proizvodnjom profitabilnih interaktivnih formata, kao što su TV I SMS kvizovi.

Bio je kandidat za generalnog direktora RTS 2015. godine. Početkom marta 2019. godne postavljen je za glavnog i odgovornog urednika televizije O2 i Play radija. Na tu poziciju je došao sa mesta zamenika predsednika upravnog odbora RTS, na koju je izabran u aprilu 2016. godine.

Karadžić nije aktivan na društvenim mrežama, a pre nekoliko dana je posle dugo vremena objavio fotografiju  i to sa voditeljem Dejanom Pantelićem, koji je nedavno objavio da se povlači sa malih ekrana. Uz fotografiju sa njim, Karadžić je napisao „idemo dalje“.

(Mondo)

Opširnije