Danas je zmaj koji gazi sve pred sobom a nekad je živela u trošnoj kući: Ovde je odrasla najveća BALKANSKA DIVA FOTO

od strane | avg 18, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Stara kuća Jelene Karleuše u kojoj je živela sa majkom bila je skromna ali puna ljubavi 

Jelena Karleuša juče je proslaviča 45. rođendan. Sasvim slučajno, a možda je tako bilo i predodređeno, rođena je dan posle Madone, ali dvadeset godina kasnije.

Pročitajte Ja sam ovde ALFA – Apokalipsa zbog pesme posvećene Dušku, Karleuša izdala saopštenje FOTO

Ako ste mislili da će JK organizovala zabavu u velikom stilu, to se ovog puta nije dogodilo, prenosi Hello!.

A šta se dogodilo, zapravo?

Muzička zvezda odlučila je da u svojoj kući upriliči večeru za uži krug. To će, ujedno, biti lepa prilika da obeleži izlazak dugoočekivanog albuma „Alfa“, izdanja koje već danima podiže prašinu, ne samo u estradnom svetu, već i mnogo šire.

Da se vratimo malo unazad…

Pročitajte Duškov odgovor stigao iz daleka, bole reči o Karleuši i deci – Smogao je snage samo ovo da izusti FOTO

Davno, dok je Nataša Ilić  intervjuisala Jelenu Karleušu u vrhuncu karijere,  DIVA pripremala je omiljeni obrok i iz tih par kadrova moglo se dosta zaključiti o njenom i Divninom tadašnjem stilu života.

Pročitajte Tajna je u njemu – Jelena Karleuša svakodnevno jede ovo tradicionalno jelo zbog kog ima savršen izgled

Rajko Ristić

Sve dok nije počela ozbiljno od muzike da zarađuje Jelena Karleuša živela je sa pokojnom majkom, čuvenom voditeljkom Divnom Karleušom u skromnom stanu na Novom Beogradu.

Kuća Jelene Karleuše nije se tada razlikovala mnogo od nekretnina drugih radničkih porodica, što joj nije mnogo smetalo niti je to smatrala negativnom stranom.

Naprotiv, jednom priligom, a za potrebe TV emisije diva je pristala da ugosti novinarsku ekipu i pokaže im svoj kutak, otud i fotografije koje vam prestavljamo…

Pročitajte: Jelena Karleuša isprozivala bivšu drugaricu – Jednu stvar joj nikada neće oprostiti

Youtube Screenshot

Besprekorno uredni kutak za pripremu hrane, bio je dekorisan tamnim tonovima i zavesama u cvetnom dezenu. Saksije sa cvećem učinili su prostoriju udobnijom, a sa velikog prozora koji gleda na zgrade i parkove ulazila je svetlost.

Pročitajte: Divna Karleuša predosetila krah ćerkinog braka

Youtube Screenshot

Nije mnogo od toga perioda prošlo, a Jelena je sebi pazarila prvu nekretninu i preselila se a o starom kraju ovako je govorila:

– Odrasla sam na Novom Beogradu, kod Fontane, i to odrastanje u surovim devedesetim, na još surovijem beogradskom asfaltu, od mene je, čini mi se, napravilo ličnost koja se u mnogo čemu razlikuje od drugih javnih ličnosti u šou-biznisu – kazala je jednom prilikom pevačica, koja se nakon velikog uspeha u muzici znatno uzdigla na materijalnoj lestvici, po odlasku sa Novog Beograda postala je velika zvezda čijom visinom honorara malo koji pevač može danas da se pohvali.

Ipak, danas je zvezda kakvu svet nije video.

I čini se, da najjače stvari dolaze onda kada vaš uspeh postane vaše najjače oružje, kolac protiv zlih i oholih.

Srećan rođendan, Karli!

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso / Svet

Pročitajte i…

Opširnije