„DAJ DA UPOZNAM TU CECU KOJU ŠIŠAM!“ Oduvek se nagađalo da je Arkan bio „krivac“ za njenu kratku kosu

od strane | nov 2, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Fatalna ljubav između Cece Ražnatović i Arkana i dalje intrigira javnost, a ovo je jedna od najvećih zabluda o njihovom odnosu.

Izvor: YouTube/ Prostorni Aktivista /printscreen

Željka Ražnatovića Arkana i Cecuspojio je pevač Oliver Mandić, tako što je angažovao Džeja Ramadanovskog i nju da pevaju na proslavi Srpske dobrovoljačke garde. Ističe da se i danas seća koliko je tremu tada imala.

Bila je ljubav na prvi pogled, normalno. Ja sam se njega strašno plašila i nije mi bio simpatičan. Mnogo sam čitala o njemu i imala sam iskrivljenu sliku o njemu. Imala sam veliku tremu kada je trebalo da pevam sa Džejem, za Dan garde“, rekla je Svetlana Ražnatović Ceca gostujući u „Maksoviziji“ 1996. godine.

Sudbonosni momenat se desio 2. novembra 1993. godine u hotelu „Interkontinetal“. Mnogo puta je jedna od naših najpoznatijih pevačica naglašavala da se ljubav između njih desila na prvi pogled. Međutim, iako su prošle decenije otkad je Ceca nosila kratku kosu, ova njena frizura je bila uzrok glasina koje se i sada vezuju za Arkana. Naime, pričalo se da ju je upravo on ošišao.

Izvor: Youtube/Ceca Pesme

Ja sam čuo da sam ošišao neku Cecu. Znao sam pokojnog Tomu Zdravkovića i Lepu Lukić od tih pevača, a Cecu nisam čuo nikada da peva, niti sam je video uživo. Ona kad je došla, oni su mi je predstavili kao devojku koju sam ja ošišao. Tako smo se upoznali“, izjavio je Arkan tada.

Ali, Ceca se nije složila u potpunosti sa njim. „Nije bilo tako, bilo je: ‘Daj da upoznam tu devojku Cecu‘, umilnim glasićem i dodao je: ‘Baš mi je milo da upoznam devojku koju šišam godinu dana, a ne poznajem je‘. Ja sam tu pala u nesvest. Čula sam to za šišanje, to je bilo strašno. Pa su se pitali da li nosim periku“, pričala je Ceca o prvom susretu sa čovekom koga i dalje naziva ljubavlju svog života.

BONUS VIDEO: 


Pogledajte

03:16

Ceca Ražnatović stigla na finale Zvezda Granda

Izvor: Kurir

Izvor: Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Pink) 

Opširnije