Da li je sreći došao kraj: Vanja Mijatović skinula burmu i time pokrenula lavinu komentara

od strane | sep 23, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubav Vanje Mijatović i Aleksandra Mandžukića nije kao pre

Vanja Mijatović venčala se pre manje od godinu dana za Aleksandra Mandžukića, ali sreći je izgleda došao kraj jer pevačica više ne nosi ni burmu, ni verenički prsten.

Instagram

Mnogi su se šokirali što su mladenci napravi svadbu u Beogradu bez venčanja, ali mladoženja je kasnije organizovao crkveno venčanje u Dubaiju.

Vanja se poslednjih pet godina, koliko je u vezi sa Aleksandrom, nije odvajala od njega, ali u poslednje vreme sve češće je možemo videti samu. Izuzetak je bila svadba Darka Lazića, ali kako saznajemo odnosi su već tada bili prilično zategnuti.

ATA images

“Dok su se zabavljali, odlično su funkcionisali, ali sada se često svađaju. Dosta su se udaljili. Aleksandar je zamišljao da će sa Vanjom imati veliku porodicu i sada mu smeta što ona ima toliko posla i što je fokusirana na karijeru. Ona je Jarac, on Škorpija u horoskopu, oboje su jako tvrdoglavi i svako tera po svom”, kaže izvor blizak pevačici.

Balade kao  potencijalni razlog nesuglasica

Tračeve je dodatno podgrejala i Vanja koja na Instagramu peva ljubavne balade.

‘Umreću na nogama i neću stati, ja ću svoje
rane kao zver da krijem, kad sve prođe bar se
neću pokajati, jer sam dala sve, a neko nije.’

Pročitajte Za uspomenu i dugo sećanje: Vanja Mijatović nije vratila prsten bivšem vereniku (foto)

Ali, upućeni tvrde da je kamen spoticanja upravo njeno odlaganje trudnoće i da zato ljubav Vanje Mijatović i Aleksandra Mandžukića nije kao pre.

“Više tu ja kočim, nego on, zato što samo čekam da završim ovo i ono, ali u suštini treba se prepustiti, pa kad bude Božija volja desiće se. Nekoliko puta mi je rekao u fazonu Nećemo valjda u 50. godini da imamo decu” – priznala je Vanja.

Možda je to presudilo odnosu.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram, Ata images

Pročitajte i…

Opširnije