Brenina zabranjena ljubav: Isplivali šokantni detalji iz pevačicinog života, Boba ovo neće preživeti VIDEO

od strane | avg 12, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Karijera Lepe Brene prožeta je brojnim lepim i manje lepim trenucima

Lepa Brena karijeru je gradila u godinama kada nije bilo potrebno isticati se po skandalima, već isključivo talentom i glasovnim sposobonostima koje su nju digle na sam vrh jugoslovenske muzičke scene. Popularna pevačica živi mirnim i povučenim životom, a kada se priča o njenom privatnom životu, svi hvale njen skladan brak sa Bobom Živojinovićem, tako da ni na tom planu ništa o pevačici loše nije isplivalo.

Pročitajte: Vreme da javnost sazna istinu – Lepa Brena zamenila Bobu starijim čovekom, ni on više ne liči na sebe FOTO

Ipak bilo je situacija koje su je pratile kroz karijeru, a od kojih ipak nije mogla da pobegne. Od raznih neprijatnosti nije uspela da se sakrije, a jedna od većih je kada je pre tri decenije snimila spot koji je Vojska zabranila. Iza sebe je do tada imala impozantan katalog muzike i fenomenalne muzičke spotove, ali ovaj konkretan nije se svideo tadašnjem državnom vrhu.

Pročitajte:Lepa Brena nosi teret na duši zbog kog se i razbolela – Evo šta je učinila bratu

Ata images

U jeku popularnosti snimila je atraktivan spot za numeru „Ljubav je“ iz 1996. godine, a režiju je potpisao Dejan Milićević, koji je bio odgovora za najlegendarnije spotove tog perioda. Međutim, Vojska je zabranila ekranizaciju ove pesme tako da u vreme kada internet nije bio sastavni deo svakog domaćinstva, niko više nije imao priliku da ga vidi.

Pročitajte: Još jedna bolest Lepe Brene – Pevačica ima opasnu fobiju koja joj utiče na posao

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images

Pročitajte i…

Opširnije