BOGDAN VOLI BRINETE! SVE LJUBAVI KAPITENA REPREZENTACIJE: Ovu glumicu je čak i VERIO!

od strane | sep 1, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Privatni život Bogdana Bogdanovića podjednako je interesantan javnosti kao i karijera!

Izvor: Kurir/Dado Đilas

Reprezentacija Srbije u košarci doživela je poraz od Italije, a kapiten naše reprezentacije Bogdan Bogdanović (31) nije krio razočaranje. Pored toga što se prati njegova sportska karijera, mnogima je zanimljiv i ljubavni život ove NBA zvezde. Bogdan je uspeo da zavede mnoge lepotice, pa je njegov privatni život često tema i domaćih i svetskih medija. Sportisti su prosto neodoljivi za ženski rod, a upravo ove lepotice su uspele da osvoje srce mladog Bogdana.

Prva Bogdanova devojka za koju se zna bila je manekenka Anja Škuletić. Zavoleli su se 2014. godine, i u trenucima najveće sreće njihovi Instagram profili su bili puni zajedničkih fotografija. Videlo se da sve puca od ljubavi i da su zaljubljeni do ušiju. Onda, kao grom iz vedra neba, stigla je vest da su Anja i Bogdan posle godinu i po dana raskinuli. Bilo je to u septembru 2015. godine, u vreme Bogdanovog nastupa na Evrobasketu. Ona je danas udata i ima ćerku.

Nakon Anje, Bogdan je uplovio u ljubavnu vezu sa glumicom Jovanom Stojiljković. Vezu su započeli 2017. godine i kako su mediji tada preneosili, verili su se nakon pet meseci ljubavi. Malo ko bi i znao da su u vezi, da nije bilo fotografija sa letovanja na Mikonosu gde su bili zajedno sa Nemanjom Nedovićem i njegovom tadašnjom devojkom, a sadašnjom suprugom Minom Milutinović. Par je upoznala glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić i to nedugo nakon što je započela vezu sa Milošem Teodosićem. Vezu su prekinuli nakon što se Bogdanović preselio za Ameriku.

Košarkaš je bio u vezi i sa ćerkom Predraga Danilovića, teniserkom Olgom Danilović, a par se zabavljao u razdoblju između 2018. i 2020. godine. Iako su uvek privlačili pažnju, gde god da se pojave, raskid nije odjeknuo burno u medijima. Zanimljivo je da je novi dečko Olge Danilović košarkaški menadžer Andrej Ilić, koji radi u agenciji koja zastupa Bogdana.

 Nakon ovih poznatih Srpkinja, košarkaš je navodno bio sa dizajnerkom Britani Neta, koja je svojevremeno bila prva pratilja na izboru za Mis Nju Džersija.

Bogdanov trenutni ljubavni status nije poznat (bar ne medijima).

 BONUS VIDEO: 


Pogledajte

01:01

Bogdan Bogdanović

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Opširnije