Bivše supruge šokirane Darkovim priznanjem da ih je varao s Kaćom u pauzama

od strane | sep 15, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubav Darka Lazića i Kaće traje godinama

Darko Lazić i njegova supruga Katarina pred milionskim gledalištem su priznali da su varali svoje bivše partnere čak 14 godina, otkad su prvi put stupili u vezu i otkad datira njihovo poznanstvo.
Time su potvrdili ono što se po kuloarima pričalo već duže vreme, a to je da je upravo preljuba s Katarinom bila jedan od glavnih razloga pevačevih raskida s nekom od bivših devojaka poznatih široj javnosti.

Ata images

– Darko i ja smo se upoznali 2009. Od tog leta, kad je pobedio u „Zvezdama Granda“, nikad se nismo rastajali. Sve je puklo jer on tada nije bio spreman za nešto ozbiljno i to je tako prošlo. Ali vratio se na „mesto zločina.“ Ili sam ja bila slobodna, ili on, pa smo se tu malo viđali, i kad se zadesilo da smo i on i ja slobodni, mi smo se „malo“ venčali. U međuvremenu sam imala jedan brak. Na početku mog braka jednom je svratio na moj posao da mi se javi i to je to – rekla je Katarina u emisiji „Ami Dži šou“, a onda se na njene reči nadovezao Darko:

Ata images

– Ovo ću prvi put da kažem. Bila je sa mnom. Ponekad. U pauzama. Varali smo. To niko ne zna. Katarina je imala dečka posle našeg raskida i ja sam imao devojku. Viđali smo se i kad smo bili zauzeti i kad smo bili slobodni. Nekad smo se samo viđali, a nekad smo bili i intimni. Zavisi u kom periodu, preko leta da, preko zime ne. Mi smo se svih tih 14 godina pomalo viđali i na kraju, eto… Ona je moja prva ljubav i znao sam da će, ako nekad budem rešio da se oženim, to zapravo biti ona – šokirao je izjavom Lazić.

Nakon ovih skandaloznih izjava, oglasila su se Darkove bivše partnerke, Barbara Bobak i Marina Gagić i dale sledeći komentar:

RAJKO RISTIĆ

– Ja sam se sad probudila, nemam pojma o tome što pričate. Čekam dostavu za hranu i moj komentar na ovo pitanje je – ne! Nije me Darko varao s Kaćom, niti sam ja to saznala – poručila je iznenađena Bobakova, dok je bivša pevačeva verenica Marina Gagić, s kojom ima i sina, istakla da nije znala da je njegova sadašnja supruga ta s kojom ju je varao dok su bili u vezi:

– Dovela sam dete kod lekara. Ne znam s kojom devojkom me je Darko varao, nisam znala da je to bila upravo Kaća. To je sve što imam da kažem.

Instagram printscreen

Inače, na samom početku emisije, pre nego što je priznao da je imao višegodišnju aferu s Katarinom, Darko je ispričao i kako su stupili u kontakt posle dužeg vremena, dok je njegova izabranica još bila u zakonskom braku.

– Bio sam u Cirihu na aerodromu oko osam sati ujutru, imam let. To veče se slučajno desilo da sam trezan, da nisam pio, a retko se dešava da ja ne popijem. Počeo sam da razmišljam: „Dokle više te silne žene i sve to?“ Pokušao sam tad da nađem Kaću, znao sam da je udata, ali ne znam koje joj je prezime. Našao sam je preko njene sestre na Instagramu i poslao sam joj srca na storiju, i ona mi odgovori. Ja je odmah nazovem na Instagram i pričamo, pričamo… Pitao sam je da li je srećna u braku, rekla je da jeste. Rekao sam joj da nije čim priča sa mnom i spustio joj slušalicu. Tad sam znao da je moja – prisetio se Lazić prenosi Informer.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Informer

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije