Bella Hadid se vratila modelingu: Prvi put na setu posle 5 meseci

od strane | avg 11, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Bella Hadid se vratila modelingu i tu vest podelila na svom TikTok profilu. Manekenka je nekoliko meseci provela u borbi sa lajmskom bolešću.

Bella Hadid se vratila modelingu: Prvo snimanje u seksi vešu

Nakon pet meseci pauze zbog lečenja od lajmske bolesti, Bella Hadid se zvanično vratila na svoje radno mesto. Naime, manekenka je na svom TikTok profilu objavila snimak kako izgleda povratak na scenu. Na videu je Bella u belom čipkastom topu sa ukrasima i vezicama, a sa tim je uparila i donji deo beša sa kratkim pantalonama na vezivanje. Za ovo snimanje, Bella je imala dugu talasastu frizuru, a šminku je upotpunila sa bronzanim sjajem, svetluavom senkom za oči i mat ružičastim karminom.

@babybella777First day back on set in 5 months!♬ Sprinter Dave x Cench – Spotify Audios

Uz sav glamur, manekenka odiše pozitivnom energijom i izgleda zaista dobro. Naime, ona je pevala stihove pesme “Sprinter” izvođača Sprinter Dave x Cench vrteći se u svojoj stolici.

Bella Hadid se i dalje leči od lajmske bolesti

Ranije ove nedelje, Bella je otvoreno progovorila o svojoj tekućoj bici sa lajmskom bolešću, rekavši da je u redu, nakon skoro više od 100 dana lečenja. Takođe, apelovala je na fanove da ne moraju da budu zabrinuti za nju. Bella je dobila dijagnozu lajmske bolesti 2012 godine zajedno sa njenim bratom Anwarom i majkom Yolandom. Ipak, ona je na svom Instagram profilu podelila radost i ponos na sebe što je ustrajala u borbi i što je danas tu gde jeste. Manekenka je tokom lečenja postavljala fotografija i obaveštavala fanove o svom oporavku. U jednom od postova, Bella je, između ostalog,  napisala i zaista inspirativne misli:

“Univerzum funkcioniše na najbolnije i najlepše načine, ali moram da kažem da ako se borite – biće bolje. Obećavam. Odmaknite se, ostanite jaki, verujte u svoj put, idite za svojom istinom i oblaci će početi da se raščišćavaju.”

U svakom slučaju, Bella Hadid se vratila modelingu na velika vrata i nesumnjivo je da će nas i dalje oduševljavati svojim radom, modnim odabirima i kombinacijama  glamurom kojim i inače zrači.

Dimitrios Kambouris / Staff/GettyImagesEntertainment

Opširnije