Beba Balašević objavila snimak

od strane | okt 27, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubav Bebe Balašević konačno pred javnošću

Beba Balašević oglašava se na društvenim mrežama samo kada ima važne vesti za svoje pratioce. Dugo nije ništa postavila na svom Instagram-profilu, zato je mnoge iznenadilo kada je objavila video-zapis u kome objašnjava da misli da se nalazi u vezi već neko vreme, ali da je taj odnos toksičan.

Nova TV printscreen

 

– Odlučila sam da podelim svoju priču, koja je priča o dostojanstvu i tome kada treba zaštititi sebe i reći ne. Već neko vreme se nalazim u vezi, ja bar mislim da sam u vezi, sa jednim gospodinom koji dolazi kad hoće, koji radi šta hoće i šta mu u tom trenutku odgovara – kad mu se spava prespava, kad je gladan ruča, večera, kad odradi sve što mu je potrebno krene lickanje, sređivanje, to me posebno nervira jer dugo traje, i tako iz dana u dan – rekla je ćerka Đorđa Balaševića u svom klipu.

Instagram

 

–  Moje potrebe uopšte nisu bitne, ako hoću da ga zagrlim ili da se mazimo, to njega uopšte ne zanima. Ja sam u jednostranoj ljubavi i u toksičnom odnosu. On sad spava pored mene, ali ja sam odlučila da se javno obratim svima koji su u situaciji kao ja, i da tražim razumevanje – navela je Beba i okrenula kameru kako bi pokazala pomenutog gospodina koji je nervira.

Pročitajte: Potresna sudbina ćerki Đorđa Balaševića! Nasilje u vezi trpela i Jovanina sestra Beba – Dečko me je vređao i tukao, a ja sam ćutala

Iako su mnogi pomislili da Beba ima novog partnera, u pitanju je mačak Šime. Beli mačor zaista je opušteno spavao pored Bebe tokom snimanja klipa i nije se odazvao na ime. Đoletova ćerka se odlično našalila sa svojim pratiocima, koji su se od srca nasmejali, ali i raznežili na prizor preslatkog Šimeta.hellomagazin.rsRTS

Slične Vesti

Pročitajte još

Opširnije