Baš kao nekada: Duško je pristao da Karleuša objavi ovu fotografiju, supružnici konačno u ljubavi FOTO

od strane | jul 29, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Slika Jelene i Duška napravila pometnju 

Kada je pevačicaJelena Karleuša objavila da se razvodi od Duška Tošića, sa kojim je inače 14 godina u braku domaća scena i mediji ostali su u šoku. U sikrenom intervju koji je dala za Hello! otkrila je koliko se promenila od trenutka kada je izgovorila sudbonosno „da“.

Pročitajte Sve je propalo i nestalo u trenu – Jelena Karleuša potvrdila da je definitivno kraj, Duško se neće oglašavati FOTO

– Smatram da sam postala mudrija, mirnija i srećnija. Mene je život mnogo šibao i nije imao milosti. Naša porodica prošla je kroz uspone, padove, tragedije i napade raznih vrsta. U međuvremenu moja majka je umrla, deca su se rodila i porasla, Duško je završio karijeru i započeo novu, a ja i dalje žongliram da ispunim svačija očekivanja – ispričala je Karleuša.

– Borila sam se. Imam jaku kičmu. Nisam neko ko diže ruke i odustaje. Nisam ni od onih koji se mire sa neuspehom. To je najbolja karakterna osobina, ali ujedno i prokletstvo – istakla je diva, a na pitanje na koje kompromise u braku nikada nije pristajala, kaže:

Pročitajte: Od javnosti očekujem likovanje i ispiranje usta… Estrada o krahu braka Jelene i Duška Tošića 

Instagram

– Nažalost, u dugom braku mora da postoji puno kompromisa i da se ta ženska kičma puno savija i kada ne želi – rekla je Jelena za Hello! svojevremeno i pred kraj i dodala da „ako sve bude išlo po planu, vidi sebe u budućnosti kao srećnu ženu, te da će se boriti za to“.

Pročitajte Ovu ženu Duško Tošić nikad neće prestati da voli – Nije pevačica, crnka je i svi znaju za nju

Koliko god da Karleuši teško pada prekid braka sa Duškom, ni njeni fanovi se ne mire sa tim, te svakodnevno na društvenim mrežama dele njihove zajedničke uspomene, a upravo jedna od njih je napravila potpunu pometnju na istim. Na društvenoj platformi „Tviter“, pojavila se jedna davna uspomena Jelene i Duška iz spavaće sobe, na kojoj se vide pevačicine duge preplanule noge koje je prebacila preko suprugove, a koja je samo u čizmama. Ovo je samo jedna u nizu fotografija koje je poznati par sačuvao nakon prelepog braka dugog 14 godina. Verni fanovi i publika i dalje je u neverici zbog vesti o razvodu te njihove fotografije često šeruju u znak prelepog sećanja na najlepši i najintrigantiji par domaće estrade.

Pročitajte Kao svaka obična žena, ili ipak ne – Pogledajte šta Jelena Karleuša nosi po kući FOTO

Jelena krenula dalje

Inače, za neupućene. Jelena ovih dana uživa u Turskoj nakon mučnog perioda za nju i njene ćerke. Pop diva, inače je redovan posetilac ove prelepe zemlje a dobro je poznato i da je turski narod obožava Jelenu. Izuzetno su gostoljubivi a luksuz i srdačnost koju pruža njihovo osblje Jeleni je sada preko potrebno kako bi sa ćerkama u potpunosti zaboravil ana sve ono što je čeka po povratku u Srbiju.

Najnovije na portalu Marie Claire

Pročitajte i…

Opširnije