Anastasiji se nije dalo da postane majka ali se pomirila sa sudbinom: Uramljene fotografije slamaju srce FOTO

od strane | jul 21, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Slike Anastasije Ražnatović i Nemanje ovekovečene

Da je pronašla ljubav svog života pre više od pola godine, Anastasija Ražnatović je potvrdila više puta. Zadnji dokaz ljubavi jeste taj da je bila spremna i da Nemanji rodi dete ali je nažalost ta sreća prekinuta. Sigurno smo i to na veoma kratak period.

Pročitajte Zar ste toliko bezdušne – Nemanja i Tasa zavijeni u crno zbog gubitka bebe, objava Vanje i Olivere iznenadila FOTO

Instagram

Ipak u svom ludilu u kom su se nalazili tada smogli su snage da neke uspomene ipak ovekoveče. Dok su živeli dane tuge, Nemanja je ostavljao srce na terenu a čak je i u jednoj izjavi nakon utakmice i sam piznao da su se kao porodica našli u veoma teškom periodu, ali da nema predaje.

Pročitajte Nemanja Gudelj je nekada bio lepotan, a ona mu je bila najveća ljubav – Stara fotografija sve govori

Instagram printscreen

– Nije bilo lako, teška utakmica, ali osećaj je neverovatan! Posle par teških dana koje smo imali kao porodica, ovo je osećaj koji se teško objašnjava – rekao je proslavljeni fudbaler koji je i ako birben i stamen opet veoma pogođen tragedijom koja se desila njemu i Anastasiji.

Pročitajte Nakon tragičnog gubitka bebe, Cecina naslednica pokazala prsten – Nemanja Gudelj verio Anastasiju VIDEO 

Slike Anastasije Ražnatović i Nemanje ovekovečene su, čini se u njegovoj vili a emotivan video objavio je dugogodišnji prijatelj porodice Gudelj Rašid.

Na snimku možemo da vidimo najlepše momente s fudbalskog terena, slike Nemanje i Tase, kao i mnoge druge fotografije koje sada krase ovaj porodični kutak.

Pročitajte  Gudelj nikad srećniji – Anastasija podelila prelepe vesti, čestitke samo pristižu, oglasila se i Ceca

Instagram

Ono što svakako jeste važno naglasiti je da je Anastasija sada dobro, vratila se redovnim aktivnosima kao i Instagramu a tome svedoči i kratak opis koji je napisala uz ovaj video klip…

– Nije sve u poslu i radu, život je i stvaranje prelepih uspomena…

Pročitajte Sukobi ne prestaju, Olivera okrivila Tasu za Gudeljevu operaciju – Nabacila je komplekse mom sinu 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije