Anastasiji najbliži rade o glavi: Ova žena bliska njoj uhvaćena u provodu s Gudeljevom bivšom VIDEO

od strane | avg 3, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Prijateljstvo Anastasije i Prijovićke dovedeno u pitanje

Aleksandra Prijović i Anastasija Ražnatović druže se već godinama. Ne postoji slavlje u porodici Ražnatović na kojem Prijovićka i njen suprug nisu glavni gosti, a, Ceca čak u Aleksandri vidi i svoju naslednicu.

Pročitajte Ko bi ovo očekivao nakon onakve veridbe i izliva ljubavi – Nemanja Gudelj izmanipulisao Anastasiju 

Instagram

– Koliko ti meni ličiš na mene, stvarno nekad mi se čini kao da sam te ja rodila – rekla je Ceca jednom prilikom Aleksandri. A, ni Aleksandra ne krije da je veoma bliska Ražnatovićima, te da prema Ceci oseća veliko poštovanje.

– Meni je ona uvek bila uzor i ja to nikada nisam krila. Svi znaju koliko ja nju volim, koliko je poštujem i suludo je uopšte pričati o njenoj karijeri i o njoj.

Pročitajte  Anastasija je trijumfovala, do venčanja će ipak doći – Olivera besno zapretila Nemanji FOTO

Instagram

Iako je jedno vreme došlo do zahlađenja odnosa između Anastasije i Aleksandre, o čemu možete čitati OVDE, pevačice su poslednjih godina jedna drugoj među najboljim prijateljicama. I upravo zbog toga su svi ostali iznenađeni kada se Prija pojavila na nastupu Sanje Vučić, za koju svi kažu da je pre Tase bila u vezi sa Nemanjom.

Pročitajte  Gudelj nikad srećniji – Anastasija podelila prelepe vesti, čestitke samo pristižu, oglasila se i Ceca

I ne samo da se pojavila, nego je zajedno sa Teom Tairović izašla na binu i zapevala sa Sanjom. Prijateljstvo Anastasije i Prijovićke je ovim Aleksandrinim postupkom možda dovedeno u pitanje. Međutim, ako se uzme u obzir da je veza između Sanje i Gudelja, ako je uopšte i postojala, trajala veoma kratko, jasno je da Ražnatovićka neće zameriti prijateljici zbog onoga što je učinila.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM

Pročitajte i…

Opširnije