Ana Nikolić na meti negativnih komentara: Fanovi besni i neprijatno iznenađeni njenim ponašanjem

od strane | sep 10, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ana Nikolić na meti negativnih komentara zbog koncerta u Areni

Ana Nikolić uveliko priča o svojim ljubavnim brodolomima i obilazi manastire, samo ne pominje da li će biti koncerta koji je najavila u oktobru.

ATA images

Svi su jako besni što Ana uporno ćuti iako se onima koji su kupili karte uveliko vraća novac.

„Ne možeš biti toliko nemarna i bahata da to, eto tako prođe. Pre godinu i više si zakazala Arenu i imaš obavezu da svojim fanovima koji te prate 20 godina objasniš zašto i zbog čega… Više ništa nije smešno, ni hejteri ni Žizela“, „Ženo onakav album ti propade. Ako ne želiš više da pevaš to je legitimno, ali ovo je nepoštovanje nas koji smo voleli da slušamo tvoju muziku“, samo su neke od poruka poslatih Ani, ali nju ni to ne dotiče, pa koncert i dalje ne pominje kao da sa tim nema nikakve veze.

Ata images

Inače, njen bivši menadžer Saša Mirković na vreme se ogradio i svima otvoreno i pošteno rekao kako, po njemu, stvari stoje. „Ana nije u stanju da održi koncert. Generalno nije u mogućnosti, bend takođe nema.

„Koncert nije definitivno otkazan, ali jeste zaustavljena prodaja karata“ odavno je rekao Mirković i priznao: “ Bio sam voljan, ali ona nažalost nije u mogućnosti. Ne želim nikoga ko kupi kartu da prevarim“.

Ata images

Saša Mirković je posle prekida saradnje sa Nikolićevom priznao i da nije urađena nijedna proba koncerta, ali da je on lično ostavio prostor da pomogne Ani ako smogne snage da odradi Arenu kao što je obećala.

Ali ona se i dalje pravi „mrtva“ kao da se koncert nikada nije ni pominjao, a ni uvrede fanova je ne dotiču.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET časopis

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije