7 saveta za jutarnji seks: Započnite dan ljubavlju i zabavom

od strane | sep 30, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ako niste isprobali seks u jutarnjim satima, vreme je da ga uvrstite u dnevnu rutinu. Ovi saveti za jutarnji seks vam mogu pomoći da dan započnete na najlepši način. Pročitajte više u tekstu.

Saveti za jutarnji seks: Savršen početak dana

Jutarnji seks je dobar način da se probudite i pripremite za dan. Međutim, neki ljudi se teško razbuđuju, a nekim partnerima je neprijatno zbog lošeg zadaha i otrcanog izgleda. Ali, to ne mora da znači da zaboravite na jutarnji seks.

Razgovarajte sa partnerom unapred

Jedna od preporučljivih stvari je da kažete partneru da želite da imate seks ujutru dan ranije. Tako ćete videti da li i vaš partner to želi, a osim toga, nekima je potrebno više vremena da se spreme za posao ili da doručkuju. Takođe, unapred utvrdite da li se radi o dugom vođenju ljubavi ili seksu na brzinu.

Pripremite sve što vam je potrebno

Ako planirate jutarnji seks, ali vam je neprijatno zbog jutarnjeg zadaha, stavite čašu vode i mente pored kreveta uveče. Pored toga, ne bi bilo loše da imate u noćnom ormariću zalihe maziva jer mnogim ženama zafali prirodnog maziva.

Saveti za jutarnji seks: Nemojte forsirati

Ponekad je teško poželeti jutarnji seks. U ovom slučaju, možda bi bilo najbolje da malo maštate kako biste se ubacili u raspoloženje. Ukoliko ne možete da se uzbudite, nemojte vršiti pritisak. To će samo otežati opuštanje i uživanje. Umesto toga uživajte u dugim zagrljajima.

Razmaknite zavese

Ponekad je jutarnji seks otežan pospanošću, a razmicanje zavesa može pomoći u razbudjivanju. Ako se stidite da imate odnose na seksu, pokrite se čaršavom ili ćebetom.

Fokusirajte se na seks

Mnogim ženama je teško da se opuste ujutro jer vode brigu o dnevnim aktivnostima. Da biste ostali usredsređeni na partnera, izbegavajte da proverate poruke na telefonu. Ako se bojite da zbog seksa nećete stići da poradite obaveze, ustanite ranije.

Saveti za jutarnji seks: Izaberite odgovarajuće poze

Spooning

Ovaj poza se drugačije naziva i “položaj kašike“. To je poza kada je žena okrenuta muškarcu leđima i pritisnuta na njegove grudi. Na ovaj način ne morate da brinete o zadahu, a imaćete dobar seks. Osim toga, ova poza ne zahteva mnogo fizičkog napora od partnera.ž

Oralni seks

Ne morate da se ograničavate kada je jutarnji seks u pitanju. Oralni seks je takođe dobra opcija. To obično ne traje mnogo vremena, a ako isprobate poziciju 69, oba partnera se istovremeno zadovoljavaju.

 Masaža

Masaža može poslužiti kao dobra predigra koja će pomoći vama i vašem partneru da se prilagodite i opustite.

Seks igračke

Seks igračke mogu ubrzati proces i pomoći vam da brzo postignete orgazam ako nemate mnogo vremena za seks i ako ste navikli na dugu predigru.

Saveti za jutarnji seks: Vođenje ljubavi pod tušem

Jutarnje tuširanje će vam svakako pomoći da se razbudite. Nasapunjajte se, ljubite i milujte, ako vam je nezgodno ili nebezbedno da imate seks pod tušem, lako možete preći u spavaću sobu. Za seks pod tušem će vam biti potreban lubrikant jer voda ispire prirodno podmazivanje i može biti neprijatno za ženu. Pored toga, fokusirajte se na najstabilnije poze. Žena može da stavi ruke uza zid sa blago raširenim nogama dok partner stoji iza nje.

Dakle, ako želite da isprobate nešto novo, evo ideje. Jutarnj iseks može biti veoma uzbudljiv, a sigurno će dodatno povezati vas i vašeg partnera.

PeopleImages/GettyImagesPlus

Opširnije