„Zvezdanovu MAJKU IZBACUJU IZ DOMA!“ Slavnić nema pojma šta se dešava

od strane | mar 26, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milena Kačavenda, kuma zadrugarke Ane Ćurčić, obelodanila je da Slavku Slavnić, majku nekadašnjeg robijaša Zvezdana Slavnića, navodno izbacuju iz doma, te se zapitala gde je sada Jovana Novakov Šmizla koja je zadužena za brigu o njoj otkad je Ana ušla u rijaliti šou-program „Zadruga 6“.

Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Danas su kontaktirali iz doma Aninu decu, dali su rok čini mi se do srede da se sve uplati ili će da Slavicu izbace napolje. Ideja je njena bila da dođe da živi kod Aninog sina da živi, jer njena ćerka živi sa dečkom. Ne znam kakve veze sada deca imaju, ne znam gde su Moka (prim.aut. Zoran Slavnić, Zvezdanov otac) i Šmizla s obzirom da Slavica leti napolje – poručila je Milena.

– Dete ne zna šta će, jer jednom je upravo on sprečio Slavicu da skoči sa terase… A klošarka je skoro pričala kako je Ana ostavila decu i uzela ih od muža sa 13 godina… Samo da kažem, pre nego što je Slavica dala izjavu i izlazinjala sve i svašta, bila je kod njene ćerke u salonu!

Milena Kačavenda (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ofarbala se, uradila manikir pedikir, dobila poklone za osoblje koje je odnela po povratku plus joj je plaćen taksi do salona i nazad… Nakon toga je svašta ispričala za medije. Slavica je imala dečka Valjevca koji je pre mesec dana preminuo od karcinoma pluća koga je svakodnevno dovodila u kafić dobro poznati na Dorćolu i to dok je bila sa Mokom u braku – tvrdi Kačavenda.

– Taj čovek je imao svoju porodicu i bio je oženjen to svi u gradu znaju, dovodila je tamo i Zvezdana koji je tada imao vučjaka. Sve to dok je bila i živela sa Mokom! Da podsetim, bivši golman reprezentacije koga sam spominjala bio je kućni prijatelj i najbolji drug Mokin a Slavica je bila sa njim dve godine paralelno.

Milena Kačavenda (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Kada je saznao izbacio ju je iz kuće i nikada joj to nije oprostio, to je razlog zbog čega se nisu čuli 40 godina. To je gradska javna tajna. Priča se i da je bila trudna i zato je pukla bruka! Iz tog razloga je sve ono Moka pričao za nju. A Zvezdan je pretio i njoj i ćerki da ako budu na strani Ane, javno će ih se odreći zato je i okrenula ploču – zaključila je Anina kuma.

(Kurir)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs