„Zvezdan Slavnić je PREBIO KAO VAŠKU Aleksandru Nikolić!“ Otkrila šta se dešavalo PRE ULASKA U ZADRUGU!

od strane | mar 1, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milena Kačavenda, kuma zadrugarke Ane Ćurčić, ne prestaje da iznosi šokantne navode o nekadašnjem robijašu Zvezdanu Slavniću, a sada je progovorila o njegovom odnosu sa starletom Aleksandrom Nikolić.

Aleksandra Nikolić i Zvezdan Slavnić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Ana i Aleks se ne znaju od pre, ali se znaju Zvezdan i Aleks mnogo pre „Zadruge 6“. Ovo je sve proverljivo, ovo je veliki, ali mali grad, dobila sam informacije i proverila ih i sve je tačno, postoje svedoci. Ako mogu da kažem popularno, ja nisam ništa znala o njoj pre, a saznala sam da je pala u ruke predatora i postala njegova kr…-kombinacija – počela je izlaganje Milena.

– Kad je devojka shvatila ko je on i kad je pokušala da se izvuče, on je ušao u jedan beogradski klub, našao je na stolici i prebio ko vašku. Dok je obezbeđenje stiglo, on ju je u nekoliko udaraca oborio sa stolice. Obezbeđenje ih je izvelo, a nakon toga uključili su se navijači jednog beogradskog kluba da kontaktiraju sa Zvezdanom i upozore ga da je ostavi na miru.

Milena Kačavenda (Foto: Screenshot TV Red)

– Zapretili su mu da ga neće biti ako još jednom čuju da je maltretira, te mu jasno stavili do znanja da je se kloni. Aleksandra je dobra s tim navijačima i zna te ljude zbog posla kojim se bavi. Mi smo to sve saznali nakon njegovog ulaska u rijaliti, Ana sve to zna. Objasnila sam joj, navela te ljude, s kojima sam se videla, popila kafu, to je živa istina i vrlo proverljivo – dodala je Kačavenda.

– Ana je u lajvovima napominjala da ga ostavlja zbog Aleks, tad je sve saznala, tad su informacije pristizale iz minuta u minut. Otuda njena želja, kao žrtva žrtvi, da joj pomogne kad je Zvezdanu rekla: „Ovu ženu pored mene više nećeš da pipneš.“ Ako vratimo film iz izolacije, na Aleks se jasno vidi strah, čak ga je poljubila iz straha, to se jasno vidi.

Milena Kačavenda (Foto: Screenshot TV Red)

(Republika/Minsko polje sa Jovanom)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs