„ZNAMO SE I TI I JA I TVOJ OTAC!“ Milica Pavlović uhvatila u laži Saru Jovanović koja je izjavila da se njih dve ne poznaju!

od strane | avg 12, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Aleksandra Ivanović

|

Pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, nedavno je šokirala izjavom o koleginici Milici Pavlović, te je tom prilikom rekla i da je ne poznaje. Ipak, Pavlovićeva ju je sad demantovala.

Milica Pavlović i Sara Jovanović (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Naime, pevačica je juče napravila glamuroznu proslavi povodom svog 32. rođendana i tom prilikom je prokomentarisali koleginicinu izjavu.

– Ne znam zašto je Sara Jo rekla da se ne poznajemo, možda je mislila da se privatno ne znamo dobro… Ali mi se poznajemo, sećam se da smo na aerodromu pile kafu sa njenim tatom i vodile smo jedan lep razgovor – rekla je Milica za „PulsOnline.rs“.

Milica Pavlović (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Podsećanja radi, Sara Jo je u emisiji „Amidži šou“, gostovala zajedno sa kolegama pevačima Albinom, Sajferom i pevačicama Mimi Mercedes i Ksenijom Knežević. U jednom momentu odgovarala je na pitanja sa Instagrama i jedno se ticalo njenog odnosa sa Milicom Pavlović.

– Javno si podržala albume Tee Tairović i Aleksandre Prijović, zašto nisi podržala Milicu Pavlović? – pročitao je pitanje voditelj Ognjen Amidžić, a Sara je bila vidno šokirana.

Milica Pavlović (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Albino, hoćemo zajedno? – našalila se Jovanovićeva, na konto toga što Albino i Pavlovićeva nisu u dobrim odnosima.

– Sviđa mi se što smo na početku, a već se zahuktava. Pre svega, Milica i ja se ne poznajemo. Ja mnogo volim koleginice koje su vredne, koje rade na sebi, koje ulažu, ona je definitivno to. Ali još više volim koleginice koje sve to rade, a ne žale se i nisu žrtve konstantno, nego samo rade i imaju fokus i to je to. Bez preterane drame, više je to neki moj senzibilitet – rekla je Sara.

Milica Pavlović je, kao što smo već istakli, nedavno priredila glamuroznu proslavu rođendana, a kako je izgledala ista pogledajte u odvojenom tekstu: NA 11. AVGUST POZVAO LAV: Zavirite u raskošnu proslavu rođendana Milice Pavlović!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs