ŽIVE U NJUJORKU I OTVORILI SU PEKARU! Uliks Fehmiu 30 godina ljubi ovu poznatu glumicu, znamo je iz naših serija

od strane | mar 30, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Sin glumačkih legendi Bekima Fehmia i Branke Petrić, Uliks Fehmiu (54) je odmalena bio okružen glumom i scenom, pa nije neobično da je i on za svoj životni poziv odabrao upravo ovu umetnost.

Uliks • Instagram

Publika ga je zavolela u serijama „Ubice mog oca“, „Crna svadba“, „Porodica“ i mnogim drugim ostvarenjima. Budući da je oduvek bio zaljubljen u glumu, možda nije nelogično ni što je svoju srodnu dušu pronašao upravo tu.

Snežana Bogdanović i Uliks Fehmia

Snežana Bogdanović, koju publika zna po ulogama u seriji „Sinđelići“, „Šavovi“, „Sin“ i mnoge drugim, Uliksa je upoznala 1994. godine u pozorištu dok je radila u predstavi „Zapali me.“

Oni su ubrzo nakon upoznavanja, zaljubili, potom venčali, a 1995. godine dobili i ćerku kojoj su dali ime Nika, koja se danas bavi režijom.

Oni su 1990-ih odlučili da će Beograd zameniti Njujorkom gde i dan-danas žive, a tamo su pokrenuli i biznis sa pekarom.

Snežana Bogdanović

– U Njujorku živimo već deset godina. Ovaj grad je čudo, mislim da je jedan život malo da ga savladate. On je čitav svet, daje mnogo, razmazi vas potpuno, ponekad nismo ni svesni da smo postali deo njega, a s druge strane je surov i težak. Ako se borite za egzistenciju, lako postajete njegov rob i sluga- ispričala je jednom prilikom Snežana.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs