„ŽIRI ZVEZDA GRANDA treba da se PROMENI DA BUDE INTERESANTNIJI!“ Maja Nikolić oplela po popularnom šouu

od strane | feb 7, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ana Sabotinovski

|

Pevačica Maja Nikolić je poznata kao osoba „bez dlake na jeziku“, a u poslednjem intervjuu je uputila kritike na račun žirija muzičkog talent šou-programa „Zvezde Granda“.

Zvezde Granda i Maja Nikolić (Foto: Ringier/Snežana Krstić/Zoran Ilić) • Snežana Krstić, Zoran Ilić / Ringier

– Ja sam pozvala Sašu Popovića, ponudila sam se da budem u žiriju, ali se on nije javio, nije odgovorio. Posle sam saznala da je imao operaciju oka, pa se možda zato nije javio. Rekla sam da sam tu drugarski, potpuno besplatno, bez bilo kakve nadoknade, da napravimo šou – otkrila je Maja.

– Mislim da bi trebalo da promene nešto, ubace nekog ko bi im napravio da bude interesantnije.

Maja Nikolić (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

Osim toga, Nikolićeva se osvrnula i na sukob sa koleginicom Gocom Tržan koja je u jednoj od emisija poručila kandidatkinji da ne peva Majinu pesmu.

. To je nevaspitano. I ja sam bila u žiriju, pa nikad nisam rekla nekome da ne peva nečiju pesmu. Nije kolegijalno, a ona nije kompetentna da komentariše. Ne znam kako je nije sramota da tim komentarom ponižava nekog ko peva bolje od nje. Iz svega toga sam zaključila da je ljubomorna, mnogo je umislila – smatra pevačica.

Goca Tržan (Foto: Ringier/Teodora Borozan)

Maja se, sa druge strane, nedavno našla u središtu interesovanja javnosti zbog paparaco fotografija na kojima je moguće videti je sa 22 godine mlađim muškarcem, te je Nikolićeva tim povodom, u svom maniru, poručila da niko ne bi trebalo da joj se meša u život jer joj „ne plaća račune“, te samim tim nema ni pravo.

(Scandal)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs