ZGAĐEN PRIZOROM DEVOJČICA (1O) u tržnom centru! Sergej Ćetković poslao poruku roditeljima: „Ponašaju se kao da je to najnormalnije!“

od strane | mar 15, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Iako nije sklon upućivanju javnih kritika, pevač Sergej Ćetković je osetio potrebu da se oglasi povodom situacije koju je video u jednom tržnom centru.

Sergej Ćetković (Foto: Ringier/Milan Ilić) • Milan Ilić / Ringier

– Postoje prioriteti, sve ono što sam mislio da je prioritet kada nisam imao decu sada vidim da ništa osim njih nije prioritet. Oni su na prvom mestu. Nisam preterano strog, ali ovo vreme u kom živimo mi ne dozvoljava da budem opušten kada su deca u pitanju. Budimo realni – počeo je izlaganje Sergej.

– Evo pre par dana mi se desila situacija da sam bio u nekom tržnom centru. Šetam ja tako, i naletim na dve devojčice koje možda nemaju ni po deset godina sa elektronskim cigaretama u rukama. I one se ponašaju najnormalnije. Okrećem se da vidim gde su im roditelji, njih nema, shvatam da su deca sama u tržnom centru i da bez problema puše elektronske cigarete.

Sergej Ćetković (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

– Ja sam bio u šoku. Roditelji vodite računa, šaljemo decu u propast. Svega se plašim kao roditelj, zato što je sve dostupno. Ja sam odrastao na nekim drugim vrednostima, plašim se svega što je pogrešno o deformitetu na sve strane – dodao je Ćetković.

Sergej Ćetković (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

(Kurir)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs