ŽENE SU LUDE ZA NJIM, A LJUBIO JE SAMO STARIJE DEVOJKE

od strane | mar 5, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Bivše devojke Milana Marića uglavnom su bile starije od glumca, ali među njima našla se i jedna mlađa lepotica.

Milan Marić godinama slovi za jednog od najatraktivnijih glumaca, a proslavio se ulogom u filmu Toma, u kojem je igrao glavnu ulogu. Tom prilikom upoznao je i Miu Bjelogrlić, sa kojom je ubrzo uplovio u ljubavnu vezu.

Inače, Mia je mlada producentkinja, a ćerka je čuvenog Dragana Bjelogrlića. Dugo se šuškalo da glumac voli starije devojke, kao i da je skoro svaka bila starija od njega. Međutim, nikada nije voleo da priča o tome.

Bio je i sa hrvatskom glumicom Ninom Violić koja je od njega starija 18 godina. Nina i Milan upoznali su se u Beogradu, kada je ona gostovala u srpskoj prestonici. Milan je tada imao 24, a Nina 42 godine.

Posebno je bilo zanimljivo i tema govorkanja, činjenica da je Nina starija od Milana čak 18 godina. Bivša devojka Milana Marića upoznala ga je u Beogradu 2014. godine, nakon čega su otpočeli romansu koja je trajala šest meseci, pišu mediji.

Nina Violićfoto: Printscreen Instagram

Njih dvoje tada nisu komentarisali svoj emotivni odnos, a Milan se jednom prilikom kratko osvrnuo na taj period i objasnio šta ga je učinilo besnim

– Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko da privuče medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi.

Milan Marićfoto: Printscreen Instagram / eugensmesni

Na svu sreću, to je malo prešlo kod nas. Ali zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno besan. Naslovi su bili užasni „Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca“, rekao je ranije glumac.

Mia Bjelogrlić foto: Printscreen Instagram

Posle toga bio je sa kolumnistkinjom Vanjom Bahilj koja je od njega bila starija devet godina. Ipak, ni ta veza nije uspela.

Opširnije

Izvor: Zenskikutak.rs